Adı üzerinde işlemci ile tümleşik bir ekran kartını ayırıp kullanamazsınız.Şimdi benim Bi pc var kötü eski pc apu bir sistem bende upgrade olarak İ3 10100f almaya karar verdim +8gb Ram alıcam fakat bu işlemci dahili gpu yok eski işlemcideki gpu yu kullanabilirmiyim
İşlemciyi değiştireceğim diyorsun kullanamazsın.Şimdi benim Bi pc var kötü eski pc apu bir sistem bende upgrade olarak İ3 10100f almaya karar verdim +8gb Ram alıcam fakat bu işlemci dahili gpu yok eski işlemcideki gpu yu kullanabilirmiyim
Adı üzerinde işlemci ile tümleşik bir ekran kartını ayırıp kullanamazsınız.un kullanamazsın.
Hocam 4650g artı 4-4 8gb ile rdr2 fln açarmıBaşka bir konuda da yazmıştım Ryzen 4650 G bir sistem topladım geçenlerde valoda 150 kesin verirmi bilemem ancak hem güçlü hemde dahili ekran kartı olan güzel bir işlemci.
Hocam 4650g artı 4-4 8gb ile rdr2 fln açarmı
Hocam ben zaten genelde full valo oynuyıcam arada gta5 fln i3 10100f alsam 150-200 TL ye ekran kartı alsam iyi olurmuAçmasına açar ama bensizin yerinizde olsam bütçeyi arttırıp 8 + 8 gb ram alırdım. Apu sistemlerde ram oldukça önemli.
İşlemci gücü olarak İ3 10100f mi 4650g mi işlemci olarak150 - 200 TL ye ekran kartı bulamazsınız. Bulsanız bile onunla oyun oynayamazsınız maalesef.
İntel phantom 2 2gb ramŞuan kullandığın sistem özellikleri nedir ?
İşlemci 1100 TLAnakart , işlemci ve ram 1100 TL ye alma imkanın yok.
Ram ve anakart ayrıAnakart , işlemci ve ram 1100 TL ye alma imkanın yok.