Darboğaz hakkında soru

Osmanucr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
840

Bir konu açmıştım oradan gelen cevaplarda bana darboğaz olduğunu söyledi arkadaşlar . Ben bu darboğazı engellemem için yeni işlemci mi almam gerekiyor veya başka bir çözümü varmı ?

grafikleri yükseltirsen darboğaz azalır diye biliyorum

O bilgisayarda darboğazdan önce işlemci oyunlara yetersiz kaldığı için sorun yaşatıyor. Anakart işlemci ve RAM değişim zamanı çoktan geçiyor desem yeridir. Ağız tadıyla oyun oynamak istiyorsanız en kötü ihtimalle ikinci el Ryzen 5 1600 AF, B450, 2x8 GB DRR4 3000 MHz RAM olursa çok rahat edersiniz. En düşük bütçeyle alınabilecek en doğru sistem olur. Bunun haricinde ayarlarla yapabileceğiniz pek bir şey yok. FX 8350 ve üzeri işlemciler bile artık yetersiz kalıyor. Sizin işlemci epey eski.

O bilgisayarda darboğazdan önce işlemci oyunlara yetersiz kaldığı için sorun yaşatıyor. Anakart işlemci ve RAM değişim zamanı çoktan geçiyor desem yeridir. Ağız tadıyla oyun oynamak istiyorsanız en kötü ihtimalle ikinci el Ryzen 5 1600 AF, B450, 2x8 GB DRR4 3000 MHz RAM olursa çok rahat edersiniz. En düşük bütçeyle alınabilecek en doğru sistem olur. Bunun haricinde ayarlarla yapabileceğiniz pek bir şey yok. FX 8350 ve üzeri işlemciler bile artık yetersiz kalıyor. Sizin işlemci epey eski.
aynen eski oyun zevki 0 ama yeni bilgisayar alamayabilirim işte bu eski kasayla artık ne kadar dayanırım bilemem en sonunda balkondan aşağı atıcam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,032
Üyeler
189,025
Son üye
JamesMcgill
Geri