MerchantJueL
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 252
Güzel sıvı soğutucuda alınır. Fanlarının kaliteside önemli tabi.Beyler hava sirkülasyonu nasıl, fanları nasıl. 360 desteklediği için sıvı soğutucuda alasim var.
Güzel sıvı soğutucuda alınır. Fanlarının kaliteside önemli tabi.Beyler hava sirkülasyonu nasıl, fanları nasıl. 360 desteklediği için sıvı soğutucuda alasim var.
harbiden zoko fiyasko bi isim ve logo benim de sırf bu yüzden alasım gelmiyorSırf kocaman zoko logosu var diye almam valla hiç hoş değil zoko falan
Sıvı soğutucum var arktik 360 . Bu kasayı onun için alasim var ama fanları iyi değil diyorlar bakalımGüzel sıvı soğutucuda alınır. Fanlarının kaliteside önemli tabi.
Daha ucuza gelmiyor ise bi anlamı yokbu fanlar sesli ve cfm düsük alıcak arkadaşalr instagramdan adamlara yazıp fansız isteyin bence fanlarınızı kendiniz temin edin daha iyi olur
Hocam 1 tane iple 5 sn içinde çözüyorsun o olayıSırf kocaman zoko logosu var diye almam valla hiç hoş değil zoko falan
içerdeki psu coverdaki logo nolcak hocamHocam 1 tane iple 5 sn içinde çözüyorsun o olayı![]()
Kuş logosu nolmuş gri tarzda güzel duruyoriçerdeki psu coverdaki logo nolcak hocam![]()
fanlar berbatinda berbati cfm degerleri cok dusuk db seside cok yuksek ben bunun akvaryumunu almistim fanlari soktum kasa duruyorDaha ucuza gelmiyor ise bi anlamı yok
Efsaneler geri dönmüşKupon + nays ile çok iyi fiyatlara denk gelir.
![]()
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
zoko markasının neden fiyasko olduğunu anlamadım. adamlar ne güzel kaliteli bi kasayı uygun fiyata satış yapıyor. ama aynı kasayı corsair yazıp veya thermaltake yazıp veya coolermaster yazıp 4000tl - 5000tl ye almak sizin için mantıklı değil mi??? arkadaşlar bırakın bu markacılığı, kasayı bende kullandım ve sattım gayet başarılı bi kasa bu fiyata alınabilecek en ideal kasa. Heleki 360 lık sıvı soğutma falan kullanacaksanız biçilmiş kaftan. tereddüt etmeden alın ve aldırın...harbiden zoko fiyasko bi isim ve logo benim de sırf bu yüzden alasım gelmiyor![]()
Büyüklüğü ve radyatör desteği güzel ama bunlar hariç pek de abartıldığı kadar olayı yok bu kasanın. 2000 bandına zaten P360A gibi ürünler alınabiliyor. O dediğiniz 4000-5000 bandındaki kasalarla bunun fanları, saç kalınlığı, genel kalitesi karşılaştırılamaz zaten.zoko markasının neden fiyasko olduğunu anlamadım. adamlar ne güzel kaliteli bi kasayı uygun fiyata satış yapıyor. ama aynı kasayı corsair yazıp veya thermaltake yazıp veya coolermaster yazıp 4000tl - 5000tl ye almak sizin için mantıklı değil mi??? arkadaşlar bırakın bu markacılığı, kasayı bende kullandım ve sattım gayet başarılı bi kasa bu fiyata alınabilecek en ideal kasa. Heleki 360 lık sıvı soğutma falan kullanacaksanız biçilmiş kaftan. tereddüt etmeden alın ve aldırın...
fanları hakkında pek bişey diyemem benim işimi fazlasıyla gördü. sesli falanda çalışmıyor. benim için fanların eksisi sadece pwm değil fanlar.