girip çıktım düzeldiBilmiyorum hocam ben normalce girip aldım
ilerde oynanabilecek oyun ancak benim zaten oyunum var girer oynayabilirim teşekkürler haber verdiğin için .Epic Games'te şu an ücretsiz, kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizin olur oyun. 9 Aralık 19:00'a kadar alabilirsiniz.
Sadece Fortnite ve Unreal Engine deliler gibi para kazandırıyor Epic'e. Bunlar bile tek başına kar etmeleri yeterli oluyordur.Bu epic nerden gelir elde ediyor merak ediyorum. Çok şey verdi bu zamana kadar
Doğru Fortnite oradaydıSadece Fortnite ve Unreal Engine deliler gibi para kazandırıyor Epic'e. Bunlar bile tek başına kar etmeleri yeterli oluyordur.
100 TL'lik oyun veriyorsa firma ile anlaşmalı olduğundan 50 TL ödüyordur her oyuna.Güzel haber, teşekkürler. Bu epic nerden gelir elde ediyor merak ediyorum. Çok şey verdi bu zamana kadar
yolundayim baskanimEpic Games'te şu an ücretsiz, kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizin olur oyun. 9 Aralık 19:00'a kadar alabilirsiniz.
arkadaşlar ile fena sarıyor tek başına max 2 saat oynar salarsın benim arkadaşım olmadığı için bilmiyorum fakat elraenden izlediğim kadarıyla öyleOyun güzel mi?