ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,875
Montech hs01 alsaydın keşke veya montech başka marka kasasınıhacı bu gidişle corsair 4000x ten kurtulacağım daha yeni aldık ama masraflı oldu bana
Montech hs01 alsaydın keşke veya montech başka marka kasasınıhacı bu gidişle corsair 4000x ten kurtulacağım daha yeni aldık ama masraflı oldu bana
valla ikinci el 2k olunca cezbetti hacı yaMontech hs01 alsaydın keşke veya montech başka marka kasasını
Tavsiye etmem kasa içi hava akışının içine eder. Bu arada phantom spitir in 7600 gibi giriş seviyesi bir işlemciyi soğutamama ihtimali yok, zaten çoğu 240mm sıvı soğutmadan bile daha iyi performans veren bir kule tipi. Bırak 7600 ü 180W 13900K gibi bir canavarı bile 72 derecede soğutabiliyor. 7600 ün içinden geçer phantom spirit.benim işlemciyi soğutamadı o ondan sıvı soğutucu aldım aslında 360 ı öne taksak çok sorun olur mu
Kanka 80 75 derecenin altına düşmedi spirit ile sürekli sesli çalışıyorduTavsiye etmem kasa içi hava akışının içine eder. Bu arada phantom spitir in 7600 gibi giriş seviyesi bir işlemciyi soğutamama ihtimali yok, zaten çoğu 240mm sıvı soğutmadan bile daha iyi performans veren bir kule tipi. Bırak 7600 ü 180W 13900K gibi bir canavarı bile 72 derecede soğutabiliyor. 7600 ün içinden geçer phantom spirit.
Montajı yanlış yapma ihtimalin çok yüksek dostum. Dediğim gibi phantom spirit 180W gibi canavarları bile o derecelere çıkarmıyor ki 7600 dediğin 65W giriş seviyesi bir işlemci.Kanka 80 75 derecenin altına düşmedi spirit ile sürekli sesli çalışıyordu
valla kanka 65 hikaye benim işlemciyi ben hiç 80-100 watt altı görmedimMontajı yanlış yapma ihtimalin çok yüksek dostum. Dediğim gibi phantom spirit 180W gibi canavarları bile o derecelere çıkarmıyor ki 7600 dediğin 65W giriş seviyesi bir işlemci.
50 kere montaj yapmışımdır hacı alakası yok ilk taktığımda olsa gerek 85 den aşa değildi sonra söktüm taktım kaç kere sıvı soğutmaya geçtim 65 i geçmedi işlemciMontajı yanlış yapma ihtimalin çok yüksek dostum. Dediğim gibi phantom spirit 180W gibi canavarları bile o derecelere çıkarmıyor ki 7600 dediğin 65W giriş seviyesi bir işlemci.
Dostum aynı soğutucuyu ve aynı kasayı kullanıyorum. İşlemcim de OC lu 5600 ortalama 85W güç tüketiyor prime 95 de ama 66-67 derecenin üstünü görmedim üstelik soğutucu da inanılmaz sessiz kulağını dayaman lazım sesi duymak için.valla kanka 65 hikaye benim işlemciyi ben hiç 80-100 watt altı görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50 kere montaj yapmışımdır hacı alakası yok ilk taktığımda olsa gerek 85 den aşa değildi sonra söktüm taktım kaç kere sıvı soğutmaya geçtim 65 i geçmedi işlemci
Benim kulaklığı taksan bile duyuluyor şuan konu bu değil ztn çözüm arıyorum dandik spiriti tartışmıyorum bendeki çöptü sendeki beni bağlamaz belki inteldeki o aparttan takmak lazımdır bilmiyorum ama umurumda da değil sattım ztn arkadaşa bende sürekli son hıza çıkıp kafayı bir şeyler yapıyordu onda olmadı meselaDostum aynı soğutucuyu ve aynı kasayı kullanıyorum. İşlemcim de OC lu 5600 ortalama 85W güç tüketiyor prime 95 de ama 66-67 derecenin üstünü görmedim üstelik soğutucu da inanılmaz sessiz kulağını dayaman lazım sesi duymak için.
Aionun boruları yukarı gelecek şekilde takmak doğru olan değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum halla hallaBenim kulaklığı taksan bile duyuluyor şuan konu bu değil ztn çözüm arıyorum dandik spiriti tartışmıyorum bendeki çöptü sendeki beni bağlamaz belki inteldeki o aparttan takmak lazımdır bilmiyorum ama umurumda da değil sattım ztn arkadaşa bende sürekli son hıza çıkıp kafayı bir şeyler yapıyordu onda olmadı mesela
en doğrusu üste takmak kanka dik takınca boru yukarda kalırsa hava yapıyormuş alta takarsan devir daim bozuluyormuş pompa hızlanıyormuş kafa yordu anasını satayımAionun boruları yukarı gelecek şekilde takmak doğru olan değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum halla halla![]()
Evet, hava baloncuğu ihtimali var ama bu bir ihtimal diye biliyorum? Dik takışta eğer borular aşağıda kalıyorsa pompanın ömrü azalıyor diye biliyorum.en doğrusu üste takmak kanka dik takınca boru yukarda kalırsa hava yapıyormuş alta takarsan devir daim bozuluyormuş pompa hızlanıyormuş kafa yordu anasını satayım
Efsaneler doğruysa eğer phantom spirit çıktığında almış birisi arabasını soğutmak için halen kullanıyor ve başarılıTavsiye etmem kasa içi hava akışının içine eder. Bu arada phantom spitir in 7600 gibi giriş seviyesi bir işlemciyi soğutamama ihtimali yok, zaten çoğu 240mm sıvı soğutmadan bile daha iyi performans veren bir kule tipi. Bırak 7600 ü 180W 13900K gibi bir canavarı bile 72 derecede soğutabiliyor. 7600 ün içinden geçer phantom spirit.