DELL RTX 3080 alınır mı?

Reaksiyon skoru
69
Bütçe
10000
merhaba rtx 3080 arayışındaydım ve dell rtx 3080 çift fanlı bir model buldum piyasanın altında bir fiyat isteniyor geçmişini bilmiyorum ama sorunsuz olduğunu belirtmişler ısı değerleride normal. overclock vs işlerle uğraşmıyorum sadece hikaye oyunu oynayıp geçerim almak mantıklı mı? 10.000 tl istiyorlar karta

Fiyat fena değil gibi.Sıcaklık sonuçlarını atar msnız

merhaba rtx 3080 arayışındaydım ve dell rtx 3080 çift fanlı bir model buldum piyasanın altında bir fiyat isteniyor geçmişini bilmiyorum ama sorunsuz olduğunu belirtmişler ısı değerleride normal. overclock vs işlerle uğraşmıyorum sadece hikaye oyunu oynayıp geçerim almak mantıklı mı? 10.000 tl istiyorlar karta
10 bin tl ye iyi pazarlık yapabiliyorsan 9500 bandına f/p gidersin 1-1.5 bin tl ye iyi bir pc cide macun temizlik yaparsın 2-3 yıl agrısız başın devam edersin

Son düzenleme:
10 bin tl ye iyi pazarlık yapabiliyorsan 9500 bandına f/p gidersin 2-3 bin tl ye iyi bir pc cide macun temizlik yaparsın 2-3 yıl agrısız başın devam edersin
Knk 2 3 k ya termal macunmu sürdürecek

bir tık pazarlık yapıp 9-9.5k civarına alırsan süper olur olabildiğince pazarlık yapmaya çalış 100-200tl bile kardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 bin tl ye iyi pazarlık yapabiliyorsan 9500 bandına f/p gidersin 2-3 bin tl ye iyi bir pc cide macun temizlik yaparsın 2-3 yıl agrısız başın devam edersin
akıl karı bir iş değil 2-3k ya bakım imkanı yok

bir tık pazarlık yapıp 9-9.5k civarına alırsan süper olur olabildiğince pazarlık yapmaya çalış 100-200tl bile kardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

akıl karı bir iş değil 2-3k ya bakım imkanı yok
kaça yapıyorlarki bakımı sonuçta bu karta bakım şart adam bir şey yaptırmamıştır macun ve termal pad bakımı yapılması şart bu tarz eski kartlara yaşı geregi

kaça yapıyorlarki bakımı sonuçta bu karta bakım şart adam bir şey yaptırmamıştır macun ve termal pad bakımı yapılması şart bu tarz eski kartlara yaşı geregi
Eli kolu olan herkes yapar hocam bakım termal ped de miningde felan kullanılmasıyla 1-2 yıllık kartta değiştirmeye gerek yok

Knk 2 3 k ya termal macunmu sürdürecek
kanka ben bilmiyorum şuan kaça yapıldıgı salladım fiyatı ama bu tarz eski kartlara bakım şart biliyorsanız söylerseniz iyi olur bilmiş oluruz

10 iyi fiyat test edip alınabilir

bilgisayarcılar artık aşırı kazık işlem ücreti istiyorlar sıcaklıkları iyi demiştin 30dk de max kaç görüyor ekran görüntüsü var mı

Geri