Dell s2422hg ghosting ayarı yapamıyorum

Duzceli.81

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
148
Dostlarım dell s2422hg mevcut yeni geldi kargodan ölü pixel yok fakat ghosting var az bişey bunu minimuma indirmek için hangi ayarları yapmam gerekiyor

Mprt modu varsa açmayı denediniz mi

Denedim bir şey değişmedi fakat onun üstünde birtane daha vardı ona tıkladım hafif düzelir gibi oldu yine
Ekran renginde ve parlaklığında sapma yoksa o ayarı kullanın. Lakin ghosting i komple azaltacak bir ayar olamaz.

Sizde mi aynı monitörü kullanıyorsunuz
Hayır Philips 242E1GAJ kullanıyorum ghosting var mprt kullandım aradaki fark resmen yok denilecek kadar bu yüzden normal halde kullanıyorum. Para vermiş olsam iade ederdim.

Hayır Philips 242E1GAJ kullanıyorum ghosting var mprt kullandım aradaki fark resmen yok denilecek kadar bu yüzden normal halde kullanıyorum. Para vermiş olsam iade ederdim.
Bende şuan iade talebi açacağım yarın iade ederim İnşaAllah sorunsuz iade alırlar para iadesi alırım

Bende şuan iade talebi açacağım yarın iade ederim İnşaAllah sorunsuz iade alırlar para iadesi alırım
Ne kadar bütçeniz var. Mümkünse ips tercih edin. Va paneller bence olmamış paneller. Tn veya ips in arasını yapalım derken her konuda eksik olan bir panel gibime geliyor.

Dostlarım dell s2422hg mevcut yeni geldi kargodan ölü pixel yok fakat ghosting var az bişey bunu minimuma indirmek için hangi ayarları yapmam gerekiyor
Merhaba smearing gibi bir problem varmı yani mesela oyunda karanlık yerleri yeşile farklı renklere çeviriyomuş kırmızı vs film de felan oldu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,516
Üyeler
192,387
Son üye
Burakcomakli
Geri