Duzceli.81
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 148
Dostlarım dell s2422hg mevcut yeni geldi kargodan ölü pixel yok fakat ghosting var az bişey bunu minimuma indirmek için hangi ayarları yapmam gerekiyor
Denedim bir şey değişmedi fakat onun üstünde birtane daha vardı ona tıkladım hafif düzelir gibi oldu yineMprt modu varsa açmayı denediniz mi
Ekran renginde ve parlaklığında sapma yoksa o ayarı kullanın. Lakin ghosting i komple azaltacak bir ayar olamaz.Denedim bir şey değişmedi fakat onun üstünde birtane daha vardı ona tıkladım hafif düzelir gibi oldu yine
Sizde mi aynı monitörü kullanıyorsunuzEkran renginde ve parlaklığında sapma yoksa o ayarı kullanın. Lakin ghosting i komple azaltacak bir ayar olamaz.
Hayır Philips 242E1GAJ kullanıyorum ghosting var mprt kullandım aradaki fark resmen yok denilecek kadar bu yüzden normal halde kullanıyorum. Para vermiş olsam iade ederdim.Sizde mi aynı monitörü kullanıyorsunuz
Bende şuan iade talebi açacağım yarın iade ederim İnşaAllah sorunsuz iade alırlar para iadesi alırımHayır Philips 242E1GAJ kullanıyorum ghosting var mprt kullandım aradaki fark resmen yok denilecek kadar bu yüzden normal halde kullanıyorum. Para vermiş olsam iade ederdim.
Ne kadar bütçeniz var. Mümkünse ips tercih edin. Va paneller bence olmamış paneller. Tn veya ips in arasını yapalım derken her konuda eksik olan bir panel gibime geliyor.Bende şuan iade talebi açacağım yarın iade ederim İnşaAllah sorunsuz iade alırlar para iadesi alırım
İtopyada Philips monitör indirimde şuan alsam mı kararsızımNe kadar bütçeniz var. Mümkünse ips tercih edin. Va paneller bence olmamış paneller. Tn veya ips in arasını yapalım derken her konuda eksik olan bir panel gibime geliyor.
Aman hocam şimdi size söyledim ya o modeli kullanıyorum. Paneli çinde üretiliyor ve başarısız bir ürün.İtopyada Philips monitör indirimde şuan alsam mı kararsızım
Tamamdır hocam bi bakalımAman hocam şimdi size söyledim ya o modeli kullanıyorum. Paneli çinde üretiliyor ve başarısız bir ürün.
Merhaba smearing gibi bir problem varmı yani mesela oyunda karanlık yerleri yeşile farklı renklere çeviriyomuş kırmızı vs film de felan oldu mu?Dostlarım dell s2422hg mevcut yeni geldi kargodan ölü pixel yok fakat ghosting var az bişey bunu minimuma indirmek için hangi ayarları yapmam gerekiyor
Hayır olmadıMerhaba smearing gibi bir problem varmı yani mesela oyunda karanlık yerleri yeşile farklı renklere çeviriyomuş kırmızı vs film de felan oldu mu?