Neler Yeni

Denizde göğüsünüz gözükse utanmazmısınız

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Peki hocam o boş bir gün kosu yapsam evimde koşu bandı var
Yani olabilir ama çok fazla yüklenirseniz siz de bir yerden sonra yapmak istemeyebilirsiniz. Koşuyu sabahları yaparsanız (oruçlu değilseniz) iyi olur. Oruçluysanız İftardan 1 saat önce antrenman yapabilirseniz çok iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok malesef koşarken hemen yotuluyorum nefes nefese kalıyorum
Yavaş tempoda yaparsanız başlangıç için çok daha iyi olur. İlla da hızlı koşmanıza gerek yok.

Yani olabilir ama çok fazla yüklenirseniz siz de bir yerden sonra yapmak istemeyebilirsiniz. Koşuyu sabahları yaparsanız (oruçlu değilseniz) iyi olur. Oruçluysanız İftardan 1 saat önce antrenman yapabilirseniz çok iyi olur.

Yavaş tempoda yaparsanız başlangıç için çok daha iyi olur. İlla da hızlı koşmanıza gerek yok.
Peki hocam biseyler olursa size haber veririm

robin

80+ Silver
Dostum kilon ve boyun sarkma yaratacak kadar değil. Böyle bir hastalık vardı galiba bir onu araştır.

Hocam ben şöyle yapım deme 1 gün karin kasi antermanı 1 günde kosu ben sürekli oruç tutyorum iftardan 1 saat sonramı 1saat öncemi @ekremabi

İnternette meme sarkması diye aratın hocam. Bende pek hatırlamıyorum.
Peki

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Hocam ben şöyle yapım deme 1 gün karin kasi antermanı 1 günde kosu ben sürekli oruç tutyorum iftardan 1 saat sonramı 1saat öncemi @ekremabi

Peki
Yağ yakana kadar 1 saat önce yaparsan daha hızlı yağ yakarsın. Ama kendini çok hırpalacak şekilde yapma.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Atletle yüzmen daha çok dikkat çeker yalnız buda böyle bişey :d

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Göğüs sarkmaları hemen geçmez 1-2 gün veya 1 ayda fitness'a gitsen bile, sağlıklı beslen evde yapabildiğin kadarıyla spor yap, zamanla geçer.

Günün hangi zamanı yaomam lazım ve gunde 3 tane yapsam bi zarari olurmu
Günde 3 defa yapamazsın, yeni spora başladıysan zorlanırsın hemen, oruç tutuyorsan biraz daha zorlanırsın ama çok işe yarar.

Top Bottom