Gece gece haykırıyorum ksjsjsnsnjdskjslsjdndjejdhdidjdkbfskoshfosjeiryebgevdvdjsoeieudjebdjhdjdhdhejdhdukanka bırak tombul memeleri sarksın (!)
Evet araştirdigma gore varjinekomastin var mı
180 boyunda olup 74 kilosun.Ailemle denize gidince ben atletle dolaşıyom çünkü göğüslerim çok sarkıyor ve dalga grçiyolar sizce napmam lazım boyum 1.80 kilom 74 ama gobeğim de var gözüküyo neden
boy kilo oranına göre sağlıklı ve göbeğinin olmaması lazım 1.80 biraz abarttın galibaAilemle denize gidince ben atletle dolaşıyom çünkü göğüslerim çok sarkıyor ve dalga grçiyolar sizce napmam lazım boyum 1.80 kilom 74 ama gobeğim de var gözüküyo neden
Hocam büyük ihtimal yağ oranı fazla o yüzden oluyor180 boyunda olup 74 kilosun.
Nasıl sarkıyor?
Bende anlamıyorum işte ??180 boyunda olup 74 kilosun.
Nasıl sarkıyor?
boy kilo oranına göre sağlıklı ve göbeğinin olmaması lazım 1.80 biraz abarttın galiba
Ben 180e 67 im senin büyük ihtimal yağ oranın fazla birazda kilo var düzenli beslenme ve sporla çözersinBende anlamıyorum işte ??
Dostum bunda anlamayacak bir şey yok.Bende anlamıyorum işte ??
Hayır konuyu açmadan önce baktım boyum tan 1.80 kilomda 74Dostum bunda anlamayacak bir şey yok.
Ya çok yağlısın ya kilonu ve boyunu tam bilmiyorsun.
Ben ikinci seçenek olduğunu düşünüyorum. Kilon çok olabilir veyahut boyun kilona göre kısadır.
Dostum imkansız öyle bir şey.Hayır konuyu açmadan önce baktım boyum tan 1.80 kilomda 74