Neler Yeni

Denizde göğüsünüz gözükse utanmazmısınız

VitoScaletta

80+ Gold
Evet araştirdigma gore var
o zaman bi an önce ameliyatını ol kurtul insanların düşüncesini de çok takma diycem ama takıcaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum imkansız öyle bir şey.
Yağ oranın çok fazla tahminimce.
Doktora gidip ölçtür bu değerleri.
yağ oranı ile ilgisi yok jinekomastisi var ameliyat hariç hiç bişey çözüm değil spor falan hikaye

sedatvrl

80+ Bronze
Şeker ve beyaz unu hayatından tamamen çıkartırsan çok hızlı bir şekilde kilo verirsin.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Hocam günde 8k adım yürüyün 2.5 litre su için ve bitki ağırlıklı beslenin yararlarını göreceksiniz kilonuz azalmaz ama kas kütleniz artar

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,980
İsim
Chloe Grace Moretz
Ailemle denize gidince ben atletle dolaşıyom çünkü göğüslerim çok sarkıyor ve dalga grçiyolar sizce napmam lazım boyum 1.80 kilom 74 ama gobeğim de var gözüküyo neden
kanka yasaklar var ama tavsiyem ramazan bittikten sonra diyete başla 2 hafta sonra da spora git aylık ortalama 150 tl ödersin yaşadığın yere göre değişir ilk 2 gün biraz acı çekiceksin ama belli bir yerden sonra alışıyorsun onun dışında yapabileceğin hiç bir çözüm yok aç kalarak kilo verebilirsin fakat sadece vücüdünun yapısı küçülük gene göğüsün ve göbeğin olur sadece yapı olarak zayıflarsın

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Boşver başkalarının düşüncelerini.
Çıkar atletini herkes görsün.
Göğsünü gören ürksün

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
knk ben de 15 yaşındayım 80 kg yim de öyle sarkma markma yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk ben de 15 yaşındayım 80 kg yim de öyle sarkma markma yok
boy 1.74

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Ailemle denize gidince ben atletle dolaşıyom çünkü göğüslerim çok sarkıyor ve dalga grçiyolar sizce napmam lazım boyum 1.80 kilom 74 ama gobeğim de var gözüküyo neden
birazcık spor yapsan o boyla fena olursun ege fittnes falan izle git birtane spor salonuna yazıl

Top Bottom