DANS EDEN KURT
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle yapmayı düşünüyorumDostum imkansız öyle bir şey.
Yağ oranın çok fazla tahminimce.
Doktora gidip ölçtür bu değerleri.
Öyle yapmayı düşünüyorumDostum imkansız öyle bir şey.
Öyle kilosu ideal çünkü evde yağ oranını ölç sitelerde senden bir kaç ölçü isticek bel boyun ölçüsü kilo boy falan onları girip ölç büyük ihtimal fazla yağ oranı varDostum imkansız öyle bir şey.
Benim yok.Öyle kilosu ideal çünkü evde yağ oranını ölç sitelerde senden bir kaç ölçü isticek bel boyun ölçüsü kilo boy falan onları girip ölç büyük ihtimal fazla yağ oranı var
Biliyorum ben sana katılıyorum anlamında sana yanıt verdim ondan sonra oma cevap verdimBenim yok.
Onun var.
o zaman bi an önce ameliyatını ol kurtul insanların düşüncesini de çok takma diycem ama takıcaksınEvet araştirdigma gore var
yağ oranı ile ilgisi yok jinekomastisi var ameliyat hariç hiç bişey çözüm değil spor falan hikayeDostum imkansız öyle bir şey.
kanka yasaklar var ama tavsiyem ramazan bittikten sonra diyete başla 2 hafta sonra da spora git aylık ortalama 150 tl ödersin yaşadığın yere göre değişir ilk 2 gün biraz acı çekiceksin ama belli bir yerden sonra alışıyorsun onun dışında yapabileceğin hiç bir çözüm yok aç kalarak kilo verebilirsin fakat sadece vücüdünun yapısı küçülük gene göğüsün ve göbeğin olur sadece yapı olarak zayıflarsınAilemle denize gidince ben atletle dolaşıyom çünkü göğüslerim çok sarkıyor ve dalga grçiyolar sizce napmam lazım boyum 1.80 kilom 74 ama gobeğim de var gözüküyo neden
Ben 15 yaşındayım 60 kiloyum kanka bence spora başla zaten boyun var hızlı kilo verirsin.
Ailemle denize gidince ben atletle dolaşıyom çünkü göğüslerim çok sarkıyor ve dalga grçiyolar sizce napmam lazım boyum 1.80 kilom 74 ama gobeğim de var gözüküyo neden
boy 1.74knk ben de 15 yaşındayım 80 kg yim de öyle sarkma markma yok
birazcık spor yapsan o boyla fena olursun ege fittnes falan izle git birtane spor salonuna yazılAilemle denize gidince ben atletle dolaşıyom çünkü göğüslerim çok sarkıyor ve dalga grçiyolar sizce napmam lazım boyum 1.80 kilom 74 ama gobeğim de var gözüküyo neden