Yiğiter Sarı
80+
kardesim lise 3. sınıfa gidiyor. Okul tarafından 500 tl deneme parası istenmiş. Bu yasal mıdır?
bende 12'ye geçtim bizden sanırım 1 dönem için 200 tl istedilerkardesim lise 3. sınıfa gidiyor. Okul tarafından 500 tl deneme parası istenmiş. Bu yasal mıdır?
yasalkardesim lise 3. sınıfa gidiyor. Okul tarafından 500 tl deneme parası istenmiş. Bu yasal mıdır?
Toplam 12 deneme için istenmiş iki dönem için de geçerli mi bilmiyorumbende 12'ye geçtim bizden sanırım 1 dönem için 200 tl istediler
kardeşinizin okulu bunu bir dönem içinmi yoksa 2 dönem içinmi istenmiş acaba
eğer deneme çok olursa 1 dönemdir az olur ise 2 dönem içindir diye düşünüyorumbende 12'ye geçtim bizden sanırım 1 dönem için 200 tl istediler
kardeşinizin okulu bunu bir dönem içinmi yoksa 2 dönem içinmi istenmiş acaba
12 deneme içinse normaldir kralToplam 12 deneme için istenmiş iki dönem için de geçerli mi bilmiyorum
12 deneme için 500 lira mı? Amerikadan mı getiriyorlar denemeleriToplam 12 deneme için istenmiş iki dönem için de geçerli mi bilmiyorum
yasal olduğuna dair herhangi kanıtınız var mı cok arastırdım bulamadımyasal
yasal olup olmadığını bilmediğim için herhangi şikayette bulunmadımNeden meb'e şikayet etmiyorsunuz veya meb'e bununla ilgili danıştınız mı?
nasıl yani deneme olmak istiyorsa parayı verin istemiyorsa vermeyinyasal olduğuna dair herhangi kanıtınız var mı cok arastırdım bulamadım