Direksiyon seti önerisi & G29 alınır mı?

Jagexx

80+
Reaksiyon skoru
50
Selamlar, uygun yollu, yani en fazla 4 5 bin olacak şekilde bir direksiyon seti arıyorum, 900°, ffb ve debriyajlı olması benim için önemli, bu fiyata v902, eski nesil logitechler var, rampage ye para vermek yerine Logitech alma taraftarıyım, bir tane G29 buldum, satıcı 6 ay garantisi var, 7 8 kere kullandım çiziği dahi yok diyor, fiyatı 6400₺ piyasaya göre uygunmuş gibime geldi, hatta pazarlıkla 5000 e kadar düştüm belki dahada düşerim, ama bir sorunu varmıdır bu fiyata cidden mantıklı mı yoksa bozuk felanmıdır bilemedim, sizce ne yapmalıyım?

5k kadar düşmesi çok ilginç geldi..Param güvende ile deneyerek satın alabilirsin aslında. Kabul etmiyorsa uzak dur bence.

Nasıl test etmek gerekir, nelere dikkat etmeliyim?

4300 olurmu dedim tamam hayırlı olsun dedi, tamam uygun olması iyide aşırı kıllandım, piyasası 10 olan ürünü bu fiyata vermesinde var bence bir şey, gidipte şansımı denesem mi bilmiyorum

Vardır bence bunda bi iş. Ben bile garantisiz g29 u 9kya koydum alıcısı çok şuan. 4500 fazla beleş

Ucuz etin yahnisi az olurmuş muydu neydi😂, ben hiç uğraşmayım bı v902 alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar eleman dolandırıcı çıktı, faceden konuştuğum adam numaramı isteyip wp dan yazdı, ss ler mevcut zaten boşuna yazmıyorum, gönderdiği linke tıkladım, aslında link bile değil kendim kopyala yapıştırdım, bunu yapmak bile çok tehlikeli aslında bu devirde, hazırladığı sahibinden sitesini nerdeyse kusursuz yapmış, ilan numarasını sahibinden yazdığımda hiçbir sonuç çıkmadı.
Ben meseleyi ayıktım tuzağa düşmedim şükür, ama bilmeyen biri olsa gitti para. Böylelerine dikkat etmek gerekir, bilgilendirme olsun diye eklemek istedim.

IMG_20240727_162403.png

IMG_20240727_161647.png

IMG_20240727_161715.png

Son düzenleme:
Ucuz etin yahnisi az olurmuş muydu neydi😂, ben hiç uğraşmayım bı v902 alayım

Arkadaşlar eleman dolandırıcı çıktı, faceden konuştuğum adam numaramı isteyip wp dan yazdı, ss ler mevcut zaten boşuna yazmıyorum, gönderdiği linke tıkladım, aslında link bile değil kendim kopyala yapıştırdım, bunu yapmak bile çok tehlikeli aslında bu devirde, hazırladığı sahibinden sitesini nerdeyse kusursuz yapmış, ilan numarasını sahibinden yazdığımda hiçbir sonuç çıkmadı.
Ben meseleyi ayıktım tuzağa düşmedim şükür, ama bilmeyen biri olsa gitti para. Böylelerine dikkat etmek gerekir, bilgilendirme olsun diye eklemek istedim.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
sahte sahibinden sitesi çok yapıyolar bunu bu aralar

4300 olurmu dedim tamam hayırlı olsun dedi, tamam uygun olması iyide aşırı kıllandım, piyasası 10 olan ürünü bu fiyata vermesinde var bence bir şey, gidipte şansımı denesem mi bilmiyorum
Geçen 1 aylık ürünü 7000 e verdim fazla yer kaplıyor diye 😅😆

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,146
Üyeler
175,170
Son üye
ardablc25
Geri