Discord Giriş Yapma Vpn olmadan

Kratos2008

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,193
Beyler şu vpn açınca girince oyun int kötü diye çöküyo vpn siz nasıl giriliyor dns değiştirince oluyo dediler denedim olmadı detaylı bilen eden biri varsa bi bakabilirmi 2 3 kere denedim olmadıda

Beyler şu vpn açınca girince oyun int kötü diye çöküyo vpn siz nasıl giriliyor dns değiştirince oluyo dediler denedim olmadı detaylı bilen eden biri varsa bi bakabilirmi 2 3 kere denedim olmadıda
Windows sürümün ne? Güncellik durumu ne bunları bildir bana dns değiştirerek yapabilirsin eğer ISS izin veriyorsa vermiyorsa goodbyedpi kuracaksın

Windows sürümün ne? Güncellik durumu ne bunları bildir bana dns değiştirerek yapabagailirsin eğer ISS izin veriyorsa vermiyorsa goodbyedpi kuracaksın
aga win 11 en güncel diyo ama sanırım pro sürüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows sürümün ne? Güncellik durumu ne bunları bildir bana dns değiştirerek yapabilirsin eğer ISS izin veriyorsa vermiyorsa goodbyedpi kuracaksın
ıss ney aga yapakta nası oluyosa artık

aga win 11 en güncel diyo ama sanırım pro sürüm

ıss ney aga yapakta nası oluyosa artık
Arama kısmına winver yaz açılan ekranda sürüm ve is derlemesi yazar onları buraya yaz
ISS internet servis sağlayıcı demek Kablonet Süperonline kullanıyorsan onlarda zor yaparsın

Arama kısmına winver yaz açılan ekranda sürüm ve is derlemesi yazar onları buraya yaz
ISS internet servis sağlayıcı demek Kablonet Süperonline kullanıyorsan onlarda zor yaparsın

aga kablolu int o bişey değiştirmez dimi

Ekler

• resim_2025-07-07_232055641.webp
    resim_2025-07-07_232055641.webp
    14.4 KB · Hit: 34

aga kablolu int o bişey değiştirmez dimi
Windows 11 son sürümde dns değiştirip giriş yapamazsın kablolu yada kablosuz olması önemli değil hangi firmadan olduğu önemli sen good bye dpi kullanmak zorundasın

Goodbyedpi indirip hizmet olarak yükleyeceksin bu kadar eğer internetin Türkcell yada Kablonet değilse sorunsuzca girebilirsin VPN açmana gerek yok
knk link falan varmı be zahmet olmazsa nası hizmet olarak yüklicem normal yüklemicemmi iste

Goodbyedpi indirip hizmet olarak yükleyeceksin bu kadar eğer internetin Türkcell yada Kablonet değilse sorunsuzca girebilirsin VPN açmana gerek yok
aga bilmiyom hangisi kablonet değilde türkcel olabılır emın degılım ondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,368
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri