Neler Yeni

Öneri Dolandırıcılara Kanmayın

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Evet merhaba selamlar , letgoda ve sahibidinden'de birçok dolandırıcı var ve bende bu dolandırıcılardan birinin az kalsın tuzağına düşüyordum ki ben düşmedim arkadaşım düştü :( @SeastoreKing Ahmet Arkadaşımıza ben GTx 960 linki attım ve adamla baya muhabbet ettik hem Ahmet olsun hem ben adam güvenilir geldi Allah var kartta baya güzel bu kartı kaçırmak istemedim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kart fotoğrafta görüldüğü gibi tertemiz ve dediğim gibi kaçırmak istemedim.Ben adama yazdım kanıtları vs duruyor zaten profilinin ss ini aldım.
Neyse , ben hastanedeyim.sehir dışında salı gününe kartı alcam dedim sonra Ahmet'de pazartesiden sanırım adamla anlaşmış ve parayı yollamış adam kargoya vermeden bende bir önceki satın aldığım kartı sahibindenden aldım ve adama önce parayı yollamıştım herkese güven olmuyor.
Ahmet dekontu vs attı işte adamdan haber yok.Sonra tabi bizimki dolandırildigini anladı haberi bana verince ben baya üzüldüm 😪 Keşke almasaydi get yapsaydı veya önce kargoya verdirip alsaydın parayı ama bende adamla konuştuğunda banada aynısı ni dedi neymiş te önceden başı agrimis Zonguldak a ürün göndermiş parasınu vermemişler
Banada salı günü (2 Mart ) yazdı adam :D kardeşim kartı alacan mi diye bende yazdım Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tabi engelledi direk yüzsüz gibi hala ilanı satılığa almış anlamıyorum bu insanları adamın uyuşturucu ve dolandırıciliktan sabıkası varmış iyiki almamışım Allah kurtardı valla eğer para gitseydi babam tarafından alikonup size bugün bu yazıyı yazamayactim 😅
Arkadaşlar diyeceğim son şeyler eğer elden alacaksınız test ederek alin.Baska şehirden alacaksınız ise Get açtırın veya Oyuncumarket diye uygulama var ilanı oraya yükletinki basınız ağrımasın.
Dolandırıcının profili:Alıntıyı görüntüle
İsteyen kendi dolandırılma konumun linkine profilimden gidebilir bütün güncellemeleri oradan yazıcam.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İsteyen kendi dolandırılma konumun linkine profilimden gidebilir bütün güncellemeleri oradan yazıcam.
Arkadaşlar konuya burdan gidebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar her gün konuyu uplamaya çalışacam sizde boş bırakmayın zaten önemli bir mevzu olduğunda açıklarım

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
Çok doğru diyorsunuzz

Kart önemli değil parada adamın bir sürü sabıkası var herşeyi sahte numarası vs arkadaşım gitti şikayet etti bütün foyasi döküldü şimdi adamı inşallah bulacaklar

Kart gerçekten güzeldi bu arada
Hayırlısı olsun umarım uzun sürmez bulunması

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ana kocaelideymiş

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Evet merhaba selamlar , letgoda ve sahibidinden'de birçok dolandırıcı var ve bende bu dolandırıcılardan birinin az kalsın tuzağına düşüyordum ki ben düşmedim arkadaşım düştü :( @SeastoreKing Ahmet Arkadaşımıza ben GTx 960 linki attım ve adamla baya muhabbet ettik hem Ahmet olsun hem ben adam güvenilir geldi Allah var kartta baya güzel bu kartı kaçırmak istemedim.
Kart fotoğrafta görüldüğü gibi tertemiz ve dediğim gibi kaçırmak istemedim.Ben adama yazdım kanıtları vs duruyor zaten profilinin ss ini aldım.
Neyse , ben hastanedeyim.sehir dışında salı gününe kartı alcam dedim sonra Ahmet'de pazartesiden sanırım adamla anlaşmış ve parayı yollamış adam kargoya vermeden bende bir önceki satın aldığım kartı sahibindenden aldım ve adama önce parayı yollamıştım herkese güven olmuyor.
Ahmet dekontu vs attı işte adamdan haber yok.Sonra tabi bizimki dolandırildigini anladı haberi bana verince ben baya üzüldüm 😪 Keşke almasaydi get yapsaydı veya önce kargoya verdirip alsaydın parayı ama bende adamla konuştuğunda banada aynısı ni dedi neymiş te önceden başı agrimis Zonguldak a ürün göndermiş parasınu vermemişler
Banada salı günü (2 Mart ) yazdı adam :D kardeşim kartı alacan mi diye bende yazdım Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tabi engelledi direk yüzsüz gibi hala ilanı satılığa almış anlamıyorum bu insanları adamın uyuşturucu ve dolandırıciliktan sabıkası varmış iyiki almamışım Allah kurtardı valla eğer para gitseydi babam tarafından alikonup size bugün bu yazıyı yazamayactim 😅
Arkadaşlar diyeceğim son şeyler eğer elden alacaksınız test ederek alin.Baska şehirden alacaksınız ise Get açtırın veya Oyuncumarket diye uygulama var ilanı oraya yükletinki basınız ağrımasın.
Böyle terbiyesizler yüzünden anca 3. şahıslara komisyon vererek alabiliyoruz.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Doğru ama böyle get veya Oyuncumarket den yapılabilir
Evet de satıcılar her zaman yanaşmıyor, bir de onlarda kendi adına bir tane banka hesabı lazım, papara filan kabul etseler bayağı iyi olur ama etmediklerinden ben oralarda açamıyorum.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
geçmiş olsun kardeşim :( aynı adamla bende konuşuyodum geçen hafta ekran kartı alacaktım dolandırıcıymış
1614782820771.png

Son düzenleme:

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
geçmiş olsun kardeşim :( aynı adamla bende konuşuyodum geçen hafta ekran kartı alacaktım dolandırıcıymış
Alıntıyı görüntüle
Evet o adam teşekkür ederim. Ama dolandırılan ben değilim arkadaşım dolandırıldı ve işin peşini bırakmayacak yeterki adam yakalansin ve cezasını çeksin

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Dilovası nda oturan arkadaşlar göktürk mahallesine baskın yapsanıza bi 😂 Nerede lan o ali diye girin mahalleye😂
Şaka maka 2. El alış verişte ürünü görmeden almayın

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım