SeastoreKing
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 811
- İsim
- Ahmet Erboz
İsteyen kendi dolandırılma konumun linkine profilimden gidebilir bütün güncellemeleri oradan yazıcam.Evet merhaba selamlar , letgoda ve sahibidinden'de birçok dolandırıcı var ve bende bu dolandırıcılardan birinin az kalsın tuzağına düşüyordum ki ben düşmedim arkadaşım düştü @SeastoreKing Ahmet Arkadaşımıza ben GTx 960 linki attım ve adamla baya muhabbet ettik hem Ahmet olsun hem ben adam güvenilir geldi Allah var kartta baya güzel bu kartı kaçırmak istemedim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kart fotoğrafta görüldüğü gibi tertemiz ve dediğim gibi kaçırmak istemedim.Ben adama yazdım kanıtları vs duruyor zaten profilinin ss ini aldım.
Neyse , ben hastanedeyim.sehir dışında salı gününe kartı alcam dedim sonra Ahmet'de pazartesiden sanırım adamla anlaşmış ve parayı yollamış adam kargoya vermeden bende bir önceki satın aldığım kartı sahibindenden aldım ve adama önce parayı yollamıştım herkese güven olmuyor.
Ahmet dekontu vs attı işte adamdan haber yok.Sonra tabi bizimki dolandırildigini anladı haberi bana verince ben baya üzüldüm Keşke almasaydi get yapsaydı veya önce kargoya verdirip alsaydın parayı ama bende adamla konuştuğunda banada aynısı ni dedi neymiş te önceden başı agrimis Zonguldak a ürün göndermiş parasınu vermemişler
Banada salı günü (2 Mart ) yazdı adam kardeşim kartı alacan mi diye bende yazdım Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tabi engelledi direk yüzsüz gibi hala ilanı satılığa almış anlamıyorum bu insanları adamın uyuşturucu ve dolandırıciliktan sabıkası varmış iyiki almamışım Allah kurtardı valla eğer para gitseydi babam tarafından alikonup size bugün bu yazıyı yazamayactim
Arkadaşlar diyeceğim son şeyler eğer elden alacaksınız test ederek alin.Baska şehirden alacaksınız ise Get açtırın veya Oyuncumarket diye uygulama var ilanı oraya yükletinki basınız ağrımasın.
Dolandırıcının profili:Alıntıyı görüntüle