Çözüldü✓ Dolandırıcının kimlik fotoğrafı var ne yapabilirim

Sabahtan beri şunu anlatıyorum eleman avukat tut parayı geri alacaksın diye diretiyor. 600 lira için uğraşmaya değmez.
Okuduğunu anlamamışsın hala avukat tut paranı geri al demedim yanlış yazılan bilgileri düzelttim umarım bunu anlarsın eleman. Avukat tut paranı geri al dediğime dair bir cümle göster haklısın diyip konuyu kapatıyorum.

Okuduğunu anlamamışsın hala avukat tut paranı geri al demedim yanlış yazılan bilgileri düzelttim umarım bunu anlarsın eleman. Avukat tut paranı geri al dediğime dair bir cümle göster haklısın diyip konuyu kapatıyorum.
Ekran Resmi 2024-07-30 12.39.16.png

dava kazanılana kadar adam parayı vermiş olacak ya hani adamda para yok ya hani

Alıntıyı görüntüle
dava kazanılana kadar adam parayı vermiş olacak ya hani adamda para yok ya hani
Özel avukat masrafını sen ödersin. Dava ile ilgili masraflar eğer ki karar çıkarsa karşı taraftan karşılanır. Bu maymunun dediği gibi olsaydı mahkemeler iddia bayisi gibi işler kazanılması garanti davaya büyük masraflar çıkartılırdı.

@cancan1135 @yenigeldim @johan Şimdi ben savcılığamı başvurayım bankayı arayıp para iadesimi isteyim yoksa komple bırakıyımmı bu işi 600 için uğraşmaya değmezmi. Sizce ne yapayım monitörü kendime değil bi tanıdığa alacaktım.

@cancan1135 @yenigeldim @johan Şimdi ben savcılığamı başvurayım bankayı arayıp para iadesimi isteyim yoksa komple bırakıyımmı bu işi 600 için uğraşmaya değmezmi. Sizce ne yapayım monitörü kendime değil bi tanıdığa alacaktım.

Para senin karar senin hocam ben yerinde olsam 1 tl dahi olsa peşinde koşardım ben yemeyeceğim millete 600 tl kaptıracağım ? Kızımın rızkını dolandırıcıya vereceğim ? Savcılığa başvur zaten oradan yönlendirirler seni ayrıca bankaya para iadesi diye gidersen banka memuru soğuk su getirir başka birşeyde yardımcı olmaz.

Ya hocam yıl kaç olmuş neden böyle şeyler yapıyorsunuz..

Para senin karar senin hocam ben yerinde olsam 1 tl dahi olsa peşinde koşardım ben yemeyeceğim millete 600 tl kaptıracağım ? Kızımın rızkını dolandırıcıya vereceğim ? Savcılığa başvur zaten oradan yönlendirirler seni ayrıca bankaya para iadesi diye gidersen banka memuru soğuk su getirir başka birşeyde yardımcı olmaz.
Bankadan hayır gelmez diyorsunuz. Savcılığa gidince avukat tutmak gerekiyormu peki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,953
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri