Rüyamda gördüm 7.50 oluyordu artık psikolojimizi etkilemişBayramda sonra PC toplamayı düşünüyorum şimdi toplasam mı yoksa bayramdan sonra mı çok farkeder mi dolar yüzünden?
Rüya mı kabus muRüyamda gördüm 7.50 oluyordu artık psikolojimizi etkilemiş
aga sen sabah akşam forumdasın admin olsan yeridir sağolBunu bilemeyiz,ekonominin gidişatına bağlı,fiyatlar artabilirde düşebilirde.
Sağ ol dostum,elimizden geldiğince diyelimaga sen sabah akşam forumdasın admin olsan yeridir sağol
Adam boşuna gold olmamışaga sen sabah akşam forumdasın admin olsan yeridir sağol
Bütçene göre hareket et, bütçen fazla değilse, kampanyalı ürünlerden al.Bayramda sonra PC toplamayı düşünüyorum şimdi toplasam mı yoksa bayramdan sonra mı çok farkeder mi dolar yüzünden?
Koronavirüs sonrası süpergüç olacaz dolar 50 kuruş olacak 2080 ti 200 tl civarı olacakBütçene göre hareket et, bütçen fazla değilse, kampanyalı ürünlerden al.
Dolar sürekli yükseliyor, fiyatlar sürekli yükseliyor. Bu şekilde de devam edecektir.
Bugüne kadar aldığım hiç bir ürünün zaman geçtikçe daha ucuza satıldığını görmedim.
Dolar 50 kuruş olursa, 2080 Ti 200 TL civarında olmaz. 500 TL civarında satılır.Koronavirüs sonrası süpergüç olacaz dolar 50 kuruş olacak 2080 ti 200 TL civarı olacak
KeşkeKoronavirüs sonrası süpergüç olacaz dolar 50 kuruş olacak 2080 ti 200 TL civarı olacak