hahaha knkaaaaa3060+12100F stoklarını eritmeye yemin etmişler
İtopyada mı çıkacak hocam? Teşekkürler.hahaha knkaaaaa
İcardinin şerefine 3060+12100f'li bol stoklu sistem gelmez mi hocamm ?hahaha knkaaaaa
Abi bu tahminde işlemciyi yanlış yazdım fakat 1-2 dk geçmeden güncelledim. Bir kez düzenleme hakkımız vardı sanırım bu kural dışı mı? 12100f olarak güncellemiştim fakat 1-2dk içerisinde dediğim gibi yani bu konulardan sonra değil. Bugün tahmin yazmamıştım zaten. Geçtiğimiz günlerde tam olarak hatırlamıyorum. Bilgilendirirsen sevinirim.hahaha knkaaaaa
Reis ekran kartına ne dedin ve fiyatına? Aynı şeyleri yazmışız.Doğru tahmin ettiğime sevindim,işlemci i3 12100f h610 asus anakart,goodram 512gb ssd ve aynı marka 3600mhz ram,kasanında vento olacağını söylemiştim ve işlemci,kasa muhtemelen anakartta da haklıyım gibi.
nerde benim gtx 1660s ekran kartım @Abdullah Hacıgül abi.
Üst seviye mi çıkacak onu bağri öğrensek. 3060 artık giriş seviye gibi oldu.öyle mi olmuş knka
Ekran kartı rx 6600 fiyat olarak 11.5 bin olarak tahmin etmiştimReis ekran kartına ne dedin ve fiyatına? Aynı şeyleri yazmışız.
Bence 6600 olacaksa çok daha düşük olması lazım. Haqqus sistem bile 11.8K. Aşağı yukarı aynı özelliklerde.Ekran kartı rx 6600 fiyat olarak 11.5 bin olarak tahmin etmiştim