10 Tane kim alıyor ki.İyi knk eyvallah da 1 tane alsın 2 tane alsın 10 tane almanın bi manası yok ihtiyacımız olmasa bizim burda işimiz yok ztn adam satsın normale hiç sıkıntı yok ama fazladan alıp satmak fırsatçılığa girer
10 Tane kim alıyor ki.İyi knk eyvallah da 1 tane alsın 2 tane alsın 10 tane almanın bi manası yok ihtiyacımız olmasa bizim burda işimiz yok ztn adam satsın normale hiç sıkıntı yok ama fazladan alıp satmak fırsatçılığa girer
sinerjide kaça satıldı sistemBen de tesekkur ediyorum.Link gec geldiginden alamadim ama sinerji konusunu gorunce oradan siparis verdim.Once emegi gecen kral Abdullah a sonra bilgi verenlere tesekkurler
Her sistem akşam 6da çıktığı halde dışarı çıkacam banyoya girecem ne zaman sistem çıkacak bilgisayar başından ayrılamıyoruz diyenler vardı. Saat belli olmasa daha çok kişinin foruma ve youtube'a kitleneceğini düşünüyorum. En azından akşam 6ya kadar işimle ilgilenip 6dan sonra videoya ve sisteme bakmak için zaman ayırıyorum. Bence şuanki sistem daha iyi@Abdullah Hacıgül saat ve zaman belirtip yapma şu olayı çoğunluk alamadı ve al sat yapanlara fırsat doğuyor bunu gör artık .
11.599 dostum.Stok bitiminden sonra yenilendi bi sure sonra 14.499 e koydularsinerjide kaça satıldı sistem
Bilgisayar zaten öncelikli olarak işi gücü olmayan genç kardeşlerimiz için gerekli. Ben olsaydım hafta içi mesai saatleri içinde anlık link paylaşırdım. Ertesi gün yine mesai saatinde bir link daha. Hafta içi 4 günde işi bitirirdim. İlla biri al sat yapacaksa da gençler yapsın. Gençlerin paraya ihtiyacı var. Ticareti de öğrenirler. Şimdi bu durumda 50 yaşına gelmiş, oturmaktan kabızlık sorunu yaşayan memur abilerimize fırsat doğuyorHer sistem akşam 6da çıktığı halde dışarı çıkacam banyoya girecem ne zaman sistem çıkacak bilgisayar başından ayrılamıyoruz diyenler vardı. Saat belli olmasa daha çok kişinin foruma ve youtube'a kitleneceğini düşünüyorum. En azından akşam 6ya kadar işimle ilgilenip 6dan sonra videoya ve sisteme bakmak için zaman ayırıyorum. Bence şuanki sistem daha iyi
işlemci 5600 ekran kartı da rx6700 dersen çıldırırım. boşuna mı sıkıntı çektik dün akşam. para gitti üstüne bişey de alamadım11.599 dostum.Stok bitiminden sonra yenilendi bi sure sonra 14.499 e
o zaman da haberimiz yoktu alamadık diye ağlarlar ayrıca alsatçı adamın senden önce haberi olur adam full bunla ilgileniyorAbdullah yanlış yapıyor bunun farkında aslında, saat ve zaman verip ürünü paylaşınca al sat yapan zihniyet 4/5 arkadaş hazırlanıp bekliyor . Abi yanlış yanlış bu hafta fiyat performans PC geliyor diceksin, ansızın paylaşacaksın.
Saat zaman verince bunların ekmeğine yağ sürüyorsun ve site kitleniyor alamıyoruz . Bunu anla artık Vaz geç bu usuldan
hala onay beklliyorArkadaşlar sipariş onaylanan var mı? Dünden beri onay bekliyor durumunda.
Yarin onaylanir bencehala onay beklliyor![]()
bendede öyle şuan İptal olmaz dimihala onay beklliyor![]()