Donanım Arşivi Forum, Technopat Sosyal

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

okkrr

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
73
Sizce hangisi? Ben 7yıldır eski dhforum kullandıktan sonra ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum. Eskiden o kadar samimi yetkililer ve samimi güzel insanlar cevap veriyodu ki anlatamam. Şimdi ki yetkili olan "insanlar" atarlı sinirli ? bişey soramas hale geldik. Her türlü konuyu konuşabilirken ? Şimdi bilmiyorum her şey değişti keşke eski adminler gelse :))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık Technopat Sosyal daha mantıklı geldi :/

Technopat daha kurallı daha hoş yani köklü genel olarak bilgili insanların olduğu bir forum buranın tek farkı daha az kurallı ve daha seri olması. Biraz daha konulara hızlı cevap verip yardım etmek veya daha hızlı konu açıp cevap almak hoşuma gittiği için buradayım.

İki forumda da aktifim, birisiyle tartışmadığım sürece ikisi de iyi. :)

Technopat daha kurallı daha hoş yani köklü genel olarak bilgili insanların olduğu bir forum buranın tek farkı daha az kurallı ve daha seri olması. Biraz daha konulara hızlı cevap verip yardım etmek veya daha hızlı konu açıp cevap almak hoşuma gittiği için buradayım.
Durum aynen bu şekilde. Hızlı işleyen forumlar daha çok hoşuma gidiyor.

Technopat'ta bir süre bulundum, bulunduğum süre içerisinde forumu iyice inceledim.
Ama forumu ne kadar bırakmamaya da çalışsam da dayanamadım, bıraktım.
Bu arada bir süre bulundum derken "bir süre" den kastım 30 dakikaydı :)
Yani cevabım belli olmuştur sanırım.

Son düzenleme:
Kaç kere aylık ban yedim yazım kurallarından.

Sizce hangisi? Ben 7yıldır eski dhforum kullandıktan sonra ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum. Eskiden o kadar samimi yetkililer ve samimi güzel insanlar cevap veriyodu ki anlatamam. Şimdi ki yetkili olan "insanlar" atarlı sinirli ? bişey soramas hale geldik. Her türlü konuyu konuşabilirken ? Şimdi bilmiyorum her şey değişti keşke eski adminler gelse :))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık Technopat Sosyal daha mantıklı geldi :/
Technopat Sosyal in birçok sorunu var , çok gereksiz kuralları vs vs . Konu açıyorsun yöneticiler aktif olmaz ise konun paylaşılmıyor. Sırf nokta koymadın diye ban yiyorsun . Daha ne olsun :D

Yazım yanlışı yapmış birisini alıntılayıp ban yemek mi ?
Yok ben almayayım :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,760
Üyeler
187,978
Son üye
mamicani