var bro 6.9k iyi mi?Acıbadem mağazasında olacağım bakalım veya airport a giderim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat konusunda info varmı?
var bro 6.9k iyi mi?Acıbadem mağazasında olacağım bakalım veya airport a giderim
Fiyat konusunda info varmı?
storyde itopya mağazaları diyor anakrayı dışlamazlarsa eğer gelir herhaldeAnkaradaki itopyada satış olmayacak mı?
storyde itopya mağazaları diyor anakrayı dışlamazlarsa eğer gelir herhalde
Herkes İstanbul, İstanbul özel, İstanbul'dakiler yaşadı vs. diyince öyle sandım hocam. Şuana kadar kampanyalı sistemlere bir türlü yetişemedim site çökmesinden belki bu sefer alabilirimstoryde itopya mağazaları diyor anakrayı dışlamazlarsa eğer gelir herhalde
Yine alamazsınız hocam millet geceden kuyruğa giriyor kamp kuruyorHerkes İstanbul, İstanbul özel, İstanbul'dakiler yaşadı vs. diyince öyle sandım hocam. Şuana kadar kampanyalı sistemlere bir türlü yetişemedim site çökmesinden belki bu sefer alabilirim
millet kamp kurar bu seferde bakalım nolacakHerkes İstanbul, İstanbul özel, İstanbul'dakiler yaşadı vs. diyince öyle sandım hocam. Şuana kadar kampanyalı sistemlere bir türlü yetişemedim site çökmesinden belki bu sefer alabilirim
yokmu itopyadan tanıdığı bağlantısı olan ya askdjnasdjkllaYine alamazsınız hocam millet geceden kuyruğa giriyor kamp kuruyor
Bağlantı olsa napçaksın ki?yokmu itopyadan tanıdığı bağlantısı olan ya askdjnasdjklla
içerde sistemleri hazırlayan knkin olsa 1 tanesini köşeye koyar dalgasına söyledim zatenBağlantı olsa napçaksın ki?
Sana özel stok mu ayırcaklar zaten isim listesi yaparlar