Vatan.Delisi
80+ Bronze
Abdullah bey yeni uygun fiyatlı sistem bekliyoruz teşekkürler.
Sistem geldi mi yada kargoya verildi mi sipariş numaranız kaçtıSenin videolarını izliyordum sürekli zaten alttaki yorumları okuyup okuyup hayal kurardım. sistem almaya karar verdiğim gün bi baktım video atmışsın hemen sipariş verdik valla Allah razı olsun senden Abdullah teşkkür ederim her şey için sistemlerin canavar canavar aynı şekilde diğer arkadaşlarında hayali gerçek olur umarım.
sistemlerin çok iyiDeğerli arkadaşlar yerine, zamanına ve piyasasına göre sizden sistemlerim hakkında görüşlerinizi istiyorum. Eksiğim gediğim varsa size daha iyi içerikler yapmak için kendimi düzeltmek isterim. Sevgiler
Alıntıyı görüntüle
1660tiKendim topladığım sistem çok pahalıya geldi. Eğer parçaları almamış olsaydım. En son sistemi kaçırmazdım. Bir sorum olacak palit 1660ti önerirmisin. Yoksa 1660s almak mı daha iyidir. Teşekkürler şimdiden
Maalesef sipariş henüz ulaşmadıSistem geldi mi yada kargoya verildi mi sipariş numaranız kaçtı
Değerli arkadaşlar yerine, zamanına ve piyasasına göre sizden sistemlerim hakkında görüşlerinizi istiyorum. Eksiğim gediğim varsa size daha iyi içerikler yapmak için kendimi düzeltmek isterim. Sevgiler
Alıntıyı görüntüle
MuhteşemDeğerli arkadaşlar yerine, zamanına ve piyasasına göre sizden sistemlerim hakkında görüşlerinizi istiyorum. Eksiğim gediğim varsa size daha iyi içerikler yapmak için kendimi düzeltmek isterim. Sevgiler
Alıntıyı görüntüle