yapılmamış bişey değil pc hocası ekran kartı fiyatına çıkardı ya zaten 3080li sistemiekran kartı o kadar zaten usta
2020de 2060 lı r5 3600 lü pc 5.5k falandı, 4-5 yıl öncesinde de bi 2-3 vvardır heraldeböyle bir sistem 4 5 yıl öncesinde ne kadardı acaba
Bu detayı iyi görmüşsün kimsenin aklına gelmemiştii5 olacak i3 ün kutusunun mavisi çok açık bir mavi zaten abdullah v serisinde işlemciyi yüksek tutmayı seven biri ileride upgrade yapılması açısından eminimki bu sistemde 1660 super satıp yerine 3060 takıcak insan vardır veya 3070 bile i3 olursa zaten 1660 super ve i3 12. nesil 8k olması çok iyi bir fp cihaz yapmaz ondan i5 olucak görürsünüz videoda
Mesaj otomatik birleştirildi:
keşke öyle olsa mağazayı yıkarlar ama site çöker
ama o açılışa özel sistemdiyapılmamış bişey değil pc hocası ekran kartı fiyatına çıkardı ya zaten 3080li sistemi
Stok 50 adetti amayapılmamış bişey değil pc hocası ekran kartı fiyatına çıkardı ya zaten 3080li sistemi
Ekran kartı GTX olacak blurlu fotoda olsa RTX olacağı anlaşılırdı RTX yazısı daha büyük GTX'e göre onun dışında alttaki beyaz yazı gene GTX yazısını geçtiği için yazı uzun bu da 1660 Super olacağının göstergesi ramler zaten belli kendisi gösterdi onları SSD WD Green serisi keza anakartıda söylemişti ASUS'un H serisi işlemci ise i5 12. nesil nerden anladın derseniz intelde yeni kutularda serisine göre kutudaki mavilik koyulaşır i3 çok açık bir maviye sahip yukarıdaki daha koyu bir kutu ondan i5 olacak kasa thermaltake olduğu belli ama hangi model onu çıkaramicam
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ben 3060 olcak demiyorum zaten yapıldı mı zamanında yapıldı bu gene yapılmayacağı anlamına gelmez ama bunun için büyük bir şey olması lazım gene mağaza açılışı veya yıl dönümü gibiama o açılışa özel sistemdi
aynen, zaten öyle bi şey olsa reklamı baya yapılır benceben 3060 olcak demiyorum zaten yapıldı mı zamanında yapıldı bu gene yapılmayacağı anlamına gelmez ama bunun için büyük bir şey olması lazım gene mağaza açılışı veya yıl dönümü gibi
Nerdesin seni bekliyoruz.Ben burda olacağım,
görsel şaşırtıyor seni de,acı bir şekilde öğreneceksin
Piyasada Asus 1660 super 1660 ti yok ahhhh ahhh