Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Ürünün açıklamasında sistem özelliği yazmıyorsa siz de diğer arkadaş gibi tekrar sorup güncel sistem bileşeni hakkında geri dönüş istemelisiniz bu bir toplama PC ve forumda 5080 ile 9070xt hariç ramin cl46 olduğunu zaten söyledim. Arkadaşına iyilik yapmışsınız şuan istesenizde o fiyatlara yakın bile satışa sistem çıkartamıyorlar ramlerin yeni stoğa giriş fiyatları iyice uçtu… bir müddet herkes kampanya yapabilir ama stok tükenince herkesin sistem fiyatları uçacak.
Abi tekrardan indirim olacak mı Elite S7 modeli için yada o tarz bileşenler için ?

Ben yukarıda paylaştığım sistemi aldım bilmiyorum fark var mı çok aralarında bence s2 gayet fiyat açısından iyi gibi bütçe meselesi tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Vallahi abi bende şaşkınım öyle yazdılar tekrar sordum onayladılar ama inşallah stok bitmez 😄
Birde ramlere 5600 yazmışlar o yanlış sonra düzelttiler 6000 mhz cl 36
Dostum hayırlı olsun. GameRock gelirse yaşadın. Ama çok düşük bir ihtimal çünkü 5080 gamerock stok yok hiç bir yerde. Ben de arıyorum bulamadım daha. Nvidia 50 serisinin en iyi modeli bana göre GameRock.

Dostum hayırlı olsun. GameRock gelirse yaşadın. Ama çok düşük bir ihtimal çünkü 5080 gamerock stok yok hiç bir yerde. Ben de arıyorum bulamadım daha. Nvidia 50 serisinin en iyi modeli bana göre GameRock.
Öncelikle teşekkür ederim sipariş öncesi ve sipariş sonrası sorduğumda 2 sinde de aynı parçalar söylendi bana bu parçalara göre alışveriş yaptığıma göre öyle göndermeleri gerekir herhalde birde bende stoğun olmadığının farkındayım ama gamegaraj palit distribütörüydü yanlış değilsem belki vardır satışa sunmadıkları diye düşünüyorum ben sipariş verdim 2 saat sonra 105 bine 1 gün sonra 114-115kya fırladı fiyat zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siparişte önce sormuştum zaten siparişten 1 gün sonra tekrar sordum sipariş verdim ama parçalarda bir değişiklik var mı sistemin içeriği nedir diye yine şu konfigrasyonu attılar

Merhaba,İlgilendiğiniz sistem konfigürasyonunda hâlihazırda aşağıda belirtilen bileşenler yer almaktadır: İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI DDR5 AM5 Bellek: 2 Adet TwinMOS VOLTX DDR5 16GB 6000Mhz CL36 Ekran Kartı: Palit RTX5080 GAMEROCK 16GB 256Bit GDDR7 Depolama: Crucial P310 1TB m.2 2280 NVMe SSD PCIe Kasa ve Güç Kaynağı: Vento VG4050L 850W 80+ Bronze GEN5 ARGB E-ATX Kasa Siyah Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML240L v2 RGB Sıvı CPU Soğutucu 1700 KitBelirtilen donanım bileşenleri mevcut stoklarımızda yer almaktadır. Ancak, stok durumu tedarik zinciri ve talep koşullarına bağlı olarak zaman içerisinde değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, satın alma işleminizi gerçekleştirmeden önce sistem bileşenlerinin güncelliğini teyit etmenizi önemle tavsiye ederiz.Bilginize sunar, iyi günler dileriz.

Yav arkadaş işinize gelir şekilde konuşup böyle bir zamanda neden insanlara umut aşılıyorsunuz. Ne dedim ben? ayarlamaya çalışıyorum ama "söz vermiyorum" sen diyorsun ki GELİYORRRRRRRRRRRRRR.

ve ben sistem çıkartmıyorum ben çıkartınca insanların beklentisi farklı oluyor ben piyasadaki sistemlere ayar çektirtip fiyat yaptırmaya çalışıcam onu da farklı sepet kampanyaları ile düşük fiyat ayarlatmaya çalışıyorum. Özetle arkada dönen matematik çok farklı.

Ama asıl sıkıntı ben kesin konuşamıyorken senin kesin konuşman benim adıma konuşmayın.
Kral balık vermiyor balık tutmayı öğretiyor 😎

Geri