İnşallah mining yapıyorsun bizi düşünmüyorsun vs gibi karalama çalışması yapan kişiler değilde, gerçekten seni seven ve destekleyenler alabilir.
İnşallah mining yapıyorsun bizi düşünmüyorsun vs gibi karalama çalışması yapan kişiler değilde, gerçekten seni seven ve destekleyenler alabilir.
Bu sistem de güzel ayrıca dediğin gibi anakartı 300 TL ye yükseltildimi iş görecek sistem ama senin sistemini alacağım ben, beklemedeyim. DA-SİSTEM3 aldığım ân dün gibi aklımda.Seçeneklerden anakartını yükselt dostum.
Kral bu foruma özel olan farklı bir sistem mi olacak? Yoksa diğeriyle aynı mı?Neyse sistem 3 gün sonra çıkıyor daha sistem hakkında konuşmayacağım. Sevgiler
Son yaptığım sistemden bağımsız diyor, farklı bir sistem çıkaracak herhalde.Kral bu foruma özel olan farklı bir sistem mi olacak? Yoksa diğeriyle aynı mı?
%90 farklı olacakKral bu foruma özel olan farklı bir sistem mi olacak? Yoksa diğeriyle aynı mı?
Yeni sistem de kasa gene milli kasamız olan corsair delta mı olacak hocam%90 farklı olacak
Rütbe belirtmemis, bütün üyeler herhalde. Çünkü 100 tane sistemi alacak silver, Gold ve plat adam çıkmaz.Özel sistemi acaba hangi üyeler alabilecek?
Acayip heyecan yaptım valla. Allah senden razı olsun. Ama +80 gold silver falan olmasın lütfen%90 farklı olacak