- En İyi Cevap
- 4
Kimse? geçmiş yorumları okursan geçenleri görürsünKimse Sepeti geçemiyor ki dostum naisl bir sistem bu 33 dakikadir hata veriyor
Kimse? geçmiş yorumları okursan geçenleri görürsünKimse Sepeti geçemiyor ki dostum naisl bir sistem bu 33 dakikadir hata veriyor
hangi tarayıcı ?Her seferinde ödeme onay ekranına ulaşıyorum. Onay versem alacağım. Nasıl size denk gelmiyor? R5 3600 Asus 6600 lü sistem aldım yeni yoksa direkt alacağım ama al sat için de uğraşılmaz açıkçası.
19 dan beri almayı deniyorum alamadım bihala var stok
3 defa sepeti geçtim ve dandik vodofone mobil veriyle geçebilidm. Bir daha ki sistemi bekleyin bence 2. El de üstüne 500tl katıp satanlar olur.Kimse Sepeti geçemiyor ki dostum naisl bir sistem bu 33 dakikadir hata veriyor
Stok var. Linke şimdi tıkladim saniyesinde sıkıntısız açıldı.Muhtemelen bitti veya sayılı stok kaldı. Şimdiden alanlara hayırlı olsun. Diğer sistemlerde görüşmek üzere ben iftara kaçıyorum.
stok hala var ben şaşırdım ilginç bi drumMuhtemelen bitti veya sayılı stok kaldı. Şimdiden alanlara hayırlı olsun. Diğer sistemlerde görüşmek üzere ben iftara kaçıyorum.