Şüphe duyuyorum ben onlara karşıBu Doping hafıza olayı nedir ya? İnstagramda hep görüyorum
Test kitabi ve kalem al bunlarda neymiş böyle biz bunlarla kazanmadik.Selam dostlar , mezuna kaldım sizce hangisini alayım kullanan varmı faydası olmuş mu
Ne işe yaradığını ne yaptıklarını anlamadım benŞüphe duyuyorum ben onlara karşı
niye ?Şüphe duyuyorum ben onlara karşı
online dershane gibi bir şeyBu Doping hafıza olayı nedir ya? İnstagramda hep görüyorum
Kalsın o halde bence alma ikisini deonline dershane gibi bir şey
Ya sürekli birileri övüyor ama sürekli fiyatlarda biraz pahalı bu işte bir iş var gibi güven vermiyorlarniye ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
online dershane gibi bir şey
fiyatlar ucuz dostum normal dershaneler 7000-10000 kadar giderken doping ve raunt 2000 tlYa sürekli birileri övüyor ama sürekli fiyatlarda biraz pahalı bu işte bir iş var gibi güven vermiyorlar
Bana göre sanalda fazlafiyatlar ucuz dostum normal dershaneler 7000-10000 kadar giderken doping ve raunt 2000 TL
Tam bu gun ablama satin aldik 2.2k olanindan doping hafiza raunta gore daha iyiSelam dostlar , mezuna kaldım sizce hangisini alayım kullanan varmı faydası olmuş mu
nasıl dostum peki memnun mu neden onu tercih ettiniz hocalar güzel anlatyor mu yanlış anlama bende 1-2 güne alıcam inşallahTam bu gun ablama satin aldik 2.2k olanindan doping hafiza raunta gore daha iyi
reis bi yardımcı olurmusunuzTam bu gun ablama satin aldik 2.2k olanindan doping hafiza raunta gore daha iyi