Duzceli.81
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 148
Dostlar gamepad ihtiyacım var PC içinfifa için forza horizon için ne önerirsiniz sağlam ve kaliteli olması gerekiyor bütçem en fazla 300 e çıkabilirim
EvetPc için mi?
Bu F serisi çok öneriliyor çokça gördüm alınabilirKablosuz istiyorsan F710 kablolu istiyorsan F310 ikiside elimde mevcut. Uzun senelerdir kullanyorum(FH4 dahil) gayet güzel ve kaliteli.
Aynen F310 3 senedir bende. Hala çok saglam ve dışında bir sorun yok. F710 u 3 sene önce 2. el 50 TL aldım o da hala cok guzel sıkıntısız ve dışında problem yok. Ben almadan önce ne kadar kullanılldı bilememMonster'ınki kronik sorunlu , önerilse bile alma.
Bu F serisi çok öneriliyor çokça gördüm alınabilir
Hocam bende f710 almayı düşünüyorum da. Otg dönüştürücü ile kolayca telefona bağlayabilir miyim bu gamepadi ?Aynen F310 3 senedir bende. Hala çok saglam ve dışında bir sorun yok. F710 u 3 sene önce 2. el 50 TL aldım o da hala cok guzel sıkıntısız ve dışında problem yok. Ben almadan önce ne kadar kullanılldı bilemem![]()
Hiç denemedim, senin için müsait olunca denerim. Ö.M at aklımda olsun.Hocam bende f710 almayı düşünüyorum da. Otg dönüştürücü ile kolayca telefona bağlayabilir miyim bu gamepadi ?
Pardon hocam Ö.M nedir?Hiç denemedim, senin için müsait olunca denerim. Ö.M at aklımda olsun.
özel mesajPardon hocam Ö.M nedir?
Aliexpressten alabilirseniz gamesir t4 pro alın.Dostlar gamepad ihtiyacım var PC içinfifa için forza horizon için ne önerirsiniz sağlam ve kaliteli olması gerekiyor bütçem en fazla 300 e çıkabilirim