Neler Yeni

Dövizcide kart geçer mi?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,345
İsim
Abdullah Aydoğdu
Ara sıra dolar alıp kenara atmak istiyorum. Yalnız venezualalılar gibi tomar tomar parayla gezmek istemiyorum dövizciye. :) Kart geçiyor mu acaba bu dövizcilerde? Komisyon alıyorlar mı?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,345
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
download.jpg

10 dolar bozdurunca böyle mi gezcez :D

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,345
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türkiyede tutulmuyor ki kripto paralar, en güvenli para birimi kripto paradır. merkeziyetsizdir çünkü, dünyanın her tarafındaki bilgisayarlar eş zamanlı veri işler (blockchain)
Yok yani yarın biri çıkar der ki kapattım ondan diyorum. Binance TR'den alsam olur mu USDT? Bir de onda da makas farkı vardı bakmıştım bir ara ama..

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,345
İsim
Abdullah Aydoğdu
yasal zorunluluk olarak tr yazmak zorunda vergisini ödediği kısım açmak zorunda türkiyede faaliyet gösterebilmek için o yüzden öyle ülke yasalarına göre, güvenilir sıkıntı olmaz kripto özgürdür
USDT alıp satınca vergi vermek gerekıyor mu acaba sımdı vergı geldı ya crıptoya

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Emirhan
Ona güvenmiyorsunuz, buna güvenmiyorsunuz, doların neyine güveniyorsunuz da bunlara takılıyorsunuz, altın alın kafanız rahat etsin, dolar yatırım aracı değildir, ticaret yapmıyorsanız, kurumsal olarak döviz ihtiyacınız yoksa almanıza da gerek yok. Hiç yoksa altın bir kağıt parçası değil kendi ham değeri var, sıkıntı yaşamazsınız, paranız da güvende kalır.

Top Bottom