Dövme tasarımı yapabilen var mı?

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
Arkadaşlar kız arkadaşım dövme yaptırmak istiyor dövmememi sen tasarlasan ne güzel olurdu dedi benim için yapabilecek adam gibi adam var mı ben yaptım diyim .)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar kız arkadaşım dövme yaptırmak istiyor dövmememi sen tasarlasan ne güzel olurdu dedi benim için yapabilecek adam gibi adam var mı ben yaptım diyim .)
Dövmemi*

Niye ki kız senden tasarlamanı istedi. Tasarımcı veya grafiker misin ? Eğer değilsen kusura bakma senden çok saçma bir istekte bulunmuş.

Niye ki kız senden tasarlamanı istedi. Tasarımcı veya grafiker misin ? Eğer değilsen kusura bakma senden çok saçma bir istekte bulunmuş.
Ben grafik tasarımla uğraşıyorum ama phtoshop ,ai tarzı işler yapıyorum tasarla diyince de hayır diyemedim

Ben grafik tasarımla uğraşıyorum ama phtoshop ,ai tarzı işler yapıyorum tasarla diyince de hayır diyemedim
İllüstrasyondan tasarlarsın o zaman bu işlerden anladığına göre basit olmalı senin için.

İllüstrasyondan tasarlarsın o zaman bu işlerden anladığına göre basit olmalı senin için.
Ben yaptım yani çizim olarak da yaptım ama beğenmedim dediğim gibi okuyorum profesyonel değilim işi bilen birisi varsa yardım etsin diye yazdım boşuna neden sorguluyorsun ki yardım etmiceksen yazma boşuna bi bildiğim varki soruyorum

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dövmemi*
sanırım tasarlayabilirim ama bedava değil,nasıl bir dövme istiyor ona göre evet yada hayır diyeyim.

Geri