❌İndirim Bitti! Dragos 360MM AquaForce LCD Ekranlı Sıvı Soğutucu 3314 TL

01dead

80+
Reaksiyon skoru
48
Şimdi dragos alınır mı filan diye dalmayın hemen. Fena soğutucu değil. Pompa 3 pin sabit hızlılardan. Ekran gayet akıcı. Oda sıcaklığı 25 derece iken 7800X3D işlemciyi tam yükte PBO Curve -15te 74-75 derecede tutuyor. Siyahı beyazı var. Fanlar 4 Pin PWM + 3 Pin ARGB. Hissedilir bir pompa sesi yok.

Örnek sistemler aşağıdadır.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-08-29 saat 22.00.10_79c90b29.webp
    WhatsApp Görsel 2025-08-29 saat 22.00.10_79c90b29.webp
    223.3 KB · Hit: 179
  • 1.webp
    1.webp
    1.1 MB · Hit: 163
  • 2.webp
    2.webp
    688.2 KB · Hit: 167
Son düzenleme:
Stok fan daha iyi

Şimdi dragos alınır mı filan diye dalmayın hemen. Fena soğutucu değil. Pompa 3 pin sabit hızlılardan. Ekran gayet akıcı. Oda sıcaklığı 25 derece iken 7800X3D işlemciyi tam yükte PBO Curve -15te 74-75 derecede tutuyor. Siyahı beyazı var. Fanlar 4 Pin PWM + 3 Pin ARGB. Hissedilir bir pompa sesi yok.

Ekran kartına sıvı damlama garantili

Forumda garip toksik bir kitle var. Arkadaşlar yorumlarınızın mantığını açıklayın bari. Aldım şu sorunu yaşadım gibi. Mesajların bir bilgi değeri olsun.

Ekran gitme sıkıntısı vardı yazılım atınca düzeliyor diyenler vardı

o kadar para verip birde sistemimi tehlikeye mi atacağım komikmiş illaha lcd istersem giderim warfame pro lcd alırım yada warfame se alırım 1k farka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumda garip toksik bir kitle var. Arkadaşlar yorumlarınızın mantığını açıklayın bari. Aldım şu sorunu yaşadım gibi. Mesajların bir bilgi değeri olsun.
o mesajı marka sana zaten veriyor ben göz boyamak için dandik sistemlere takılmaya özel yapıldım diye bağırıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dragosun 240mm sıvı soğutucusunu almıştım 1.5-2 yıl önce belki daha çok olmuştur herhangi bir sorun yaşamadım.

Sıvı soğutma biraz korkutucu oluyor. Sıvı sızdırma durumu yaşanabiliyor ben zamanında aerocool ile yaşamıştım

Dragos beğenilen bir ürün değil ayrıca kalitesiz duruyor fan nezlinde konuşuyorum soğutucuyu deneyimlemedim araştırmadım bence uzak durulmalı

kronik ekran gitme sıkıntısı hariç bir problemini duymadım bugüne kadar onda da yeni güncelleme yayınlayarak düzeltildiğine dair iddialari vardı stok fan daha iyi cart curt diyenler ne yaşıyor bilmiyorum ısı değerleri lcd ekranlı bir sıvı soğutucuya göre iyi lcd ekran şart deniyorsa alınabilir ve lcd ekran problemi düzeltildiyse tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,179
Üyeler
183,073
Son üye
Sabajt
Geri