Duke 250 mi Cb250R mı

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,968
A2 ehliyetimi aldım ikinci el 2024 model bakıyorum başlangıç motorum olacak arkadaşımda duke var çok memnun o önerdi birde hondaya olan güvenimden dolayı honda cb var aklımda sizce hangisi başlangıça daha uygun olur

İkisi de iyidir ama ben tercihimi CBR dan yana kullanırdım

İkisi de iyidir ama ben tercihimi CBR dan yana kullanırdım
cbr değil cb250r
1750260705916.webp

cb 250r seçenekler arasında olduğuna göre ikinci el alacaksın o zaman git direkt mt25 al çift silindir bunlarla uğraşma
dukeyi almak için tek sebep 12 taksit yapıyor olmaları

cb 250r seçenekler arasında olduğuna göre ikinci el alacaksın o zaman git direkt mt25 al çift silindir bunlarla uğraşma
dukeyi almak için tek sebep 12 taksit yapıyor olmaları
ikinci el alacağım ikisinide mt hem pahalı hemde temizini bulmak zor hor kullanıyorlar

merhaba, bende gecen sene 2 model arasiında kalmıştım. Ancak kampanya olduğu icin duke 250 modelini tercih ettim. kısa vade düşünüyor isen CB250r elden çıkarması kolay ve iyi fiyata gider. ama kullanıcağım diyosan KTM öneririm. adamlarin ekibi bile motorcu teknoloji dersen KTM de var ve tek silindirde en yüksek beygir KTM de boyum 1.70 ve gayette rahat bir kontrolü var

civarında ktm servisi yoksa alma ikiside güzel motor lakin cb250r teknoloji olarak daha geri kalıyor

CB 250 R çok daha yakışıklı bence. Ben olsam onu tercih ederdim. Güç olarak neredeyse hiçbir farkları yok. Aşağı yukarı ikisi de aynı gidiyor. İkisininde bloğu sağlam. Sadece sanırım duke 250 bir tık daha fazla titriyor ama ilk motorun olacağından çok buna takılmana gerek yok.

Hangisinin tipi daha çok hoşuna gidiyorsa maddi açıdan hangisi daha mantıklıysa vs. vs. gibi kişisel durumlara bağlı olarak hangisi sana mantıklı geliyorsa onu al.

Honda yatırım olarak daha iyi olabilir. Genel olarak piyasa durgun. Ben genelde bu durumlara biniciyim kafasında bakarım yatırıma çok önem vermem ama son dönemlerde sıfır aldığın motor direkt zarar yazdığı için yatırım konusunu da düşünmek de fayda var.

iki motosiklet arasında ahım şahım bir fark yok, kalite olarak hondaya nazaran KTM daha iyi, bana soracak olursan honda daha yakışıklı. ikisi de üzmez diye düşünüyorum. ikisi de alınabilir. ilk motosikletin olacakmış kazasız belasız süresin. ileri seviye motosiklet eğitimi almanı öneririm. ekipmansız da asla binme, tecrübeyle sabit. sana bu yorumu atabilmemin sebebi ekipmanlarımdı :)

Honda hayat onda.

Geri