Neler Yeni

Dünyadaki herkes akraba değilmi?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
İyi de bunlar Kur'an'daki Hz. Adem ile ilgili olan ayetler. Şahsen bunlar Hz. Adem'in ilk insan olduğunun bir kanıtı değil.

Yavuz241

80+ Bronze
Adam dini bir kanıt değil bilimsel bir kanıt istiyor
Ya kardeşim ben sana burda Einstein Allah birdir diye sözünü atsam ona bile inanmayacaksınız. Ben ne yapabilirim size?

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
Şimdi dünyadaki ilk 2 insan hz. Adem ve hz. Havva. Bakın sadece 2 insan var ve ikisi ürüyor sonra bissürü insan doğuyor. Ancak hepimiz onları torunu olmuyor muyuz? Yani hepimiz akraba değilmiyiz?
tamam onlar sadece ilk insanlar ama ilk
onların yanında bir sürü insan daha gelmiştir

whoamii

80+ Silver
Kuranda geçiyor.
Kuran hiçbir şeyi tam olarak açıklamaz, bunun için tefsir var zaten. İnsanlığın ilk insandan sonra başka insanların da indiğine dair yorumlar da var, aynı şekilde o ilk insanların çocuklarından çoğaldığı yönde yorumlar da var.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Ya kardeşim ben sana burda Einstein Allah birdir diye sözünü atsam ona bile inanmayacaksınız. Ben ne yapabilirim size?
Din aynı zamanda inançdır adam bunlara inanmıyorsa bilimsel bir kanıt atarsın bilimsel kanıta inanmama gibi bir durum yok bilimsel kanıtlar kesin ve nettir ama dini kanıtlar öyle değil dini kanıtlar kişinin inanıp inanmamasına bağlıdır
Mümkünse bilimsel kanıt atarsan sevinirim
(Benim için değil arkadaş için)

Top Bottom