Mert Karayel
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 343
Merhabalar 3600xt ve 2x8 3600mhz ram alıcağım hangi anakart ı alacağımı bilmiyorum en ucuz 3600xt ve 3600mhz ram i kaldıracak anakart söyler misiniz ?
3600 mhz ram takıcakmış amaB450 s2h hem vrm hemde sogutucu konusunda isinizi gorecektir
600 700bütçe nedir ?
Dediğim gibi işlemciden kıs, hadi düzgün çipli RAM aldın diyelim RAM'den kıs ama gidip de B450M S2H alma, valla ayıp olur.600 700
işlemciye ayıp olur gerçektenDediğim gibi işlemciden kıs, hadi düzgün çipli RAM aldın diyelim RAM'den kıs ama gidip de B450M S2H alma, valla ayıp olur.
S2h almam tabikide 700 tl ye tuf bulabilirim diye düşünüyorumDediğim gibi işlemciden kıs, hadi düzgün çipli RAM aldın diyelim RAM'den kıs ama gidip de B450M S2H alma, valla ayıp olur.
Usta performans işlemcide değil mi anakartı pahalı almanın ne gibi faydası oluyor öğrenmek için soruyorum. Ryzen 5 3600 Alıcam bende anakart ne alsam bilmiyorum bilgim yok maalesef 3000mhz ramim var ilerde yükseltirim 1 sene civarı daha yenil aldım zaten tüm anakartla nerdeyse 3000 üstünü destekliyor sanırsam bütçem var fakat pahalı anakartın bana faydası ne olur?İyi de o işlemciyi alıp düşük anakart alacağına işlemciyi düşür yüksek anakart al. Sana şimdi B450M S2H önersek gece rahat uyuyamayız.
TUF B450(M)-PRO GAMING aşağısına düşme, o fiyata da B450-A PRO MAX veya B450 GAMING PLUS MAX alınır gibi. B550 chipsetli anakart almak vardı ne güzel.S2h almam tabikide 700 TL ye tuf bulabilirim diye düşünüyorum
Anakartın performansa direkt etkisi yok, dolaylı olarak var. VRM'ler daha iyi olursa daha yüksek frekansa çıkıp daha iyi performans alırsın, anladın mantığı. Ayrıca daha üst kartlarda ARGB girişi, birden fazla M.2 slotu vb. sayamayacağım bir sürü özellik var, bu yüzden.Usta performans işlemcide değil mi anakartı pahalı almanın ne gibi faydası oluyor öğrenmek için soruyorum. Ryzen 5 3600 Alıcam bende anakart ne alsam bilmiyorum bilgim yok maalesef 3000mhz ramim var ilerde yükseltirim 1 sene civarı daha yenil aldım zaten tüm anakartla nerdeyse 3000 üstünü destekliyor sanırsam bütçem var fakat pahalı anakartın bana faydası ne olur?
tuf dışında önerin varmıdır düzgün bi anakart olarakTUF B450(M)-PRO GAMING aşağısına düşme, o fiyata da B450-A PRO MAX veya B450 GAMING PLUS MAX alınır gibi. B550 chipsetli anakart almak vardı ne güzel.
Anakartın performansa direkt etkisi yok, dolaylı olarak var. VRM'ler daha iyi olursa daha yüksek frekansa çıkıp daha iyi performans alırsın, anladın mantığı. Ayrıca daha üst kartlarda ARGB girişi, birden fazla M.2 slotu vb. sayamayacağım bir sürü özellik var, bu yüzden.