Ecovacs deebot t30 pro omni bu fiyata iyi midir.

SerkanK.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
419
22 bine dusmus en yakin 29 k fiyatı var suan. 6 taksitle alabiliyorum. Roborock q revo master almayi fusunuyorum fakata indirimi cok iyi geldi. Ne dusunuyorsunuz. Epey karsilastirmasida benzer geldi bana. Bilen varsa yanitlayabilirmi 22k ya iyi bir yercihmi uoksa 30 35 arasina daha iyisi alinmalımi

Ekler

• 1000108846.webp
    1000108846.webp
    136.4 KB · Hit: 9
Ben 8 ay önce aldım bir robot süpürge o sıralar bu modellerin sıkıntısı yedek parça ve servisti. Hala aynıysa alınmaz. Forum DH 'de konusu var, birkaç yorumda servisin hala iş görmediği ve bazılarının cihazlarının ellerinde kaldığına dair yorumlar var.
Roborock, Xiaomi, Dreame tarzı markalarınsa tamircisi yığınla her köşe başında var. Yedek parçası da keza öyle aliexpress, temu bunlarla dolu.

Bende X20 Pro var, bu fiyat aralığında bence alınabilir. Ben 25K 'ya almıştım, şu an yine de alır mıydın dersen, yine de alırdım. :)

Ben 8 ay önce aldım bir robot süpürge o sıralar bu modellerin sıkıntısı yedek parça ve servisti. Hala aynıysa alınmaz. Forum DH 'de konusu var, birkaç yorumda servisin hala iş görmediği ve bazılarının cihazlarının ellerinde kaldığına dair yorumlar var.
Roborock, Xiaomi, Dreame tarzı markalarınsa tamircisi yığınla her köşe başında var. Yedek parçası da keza öyle aliexpress, temu bunlarla dolu.

Bende X20 Pro var, bu fiyat aralığında bence alınabilir. Ben 25K 'ya almıştım, şu an yine de alır mıydın dersen, yine de alırdım. :)
Ozellikleri q revo masterin daha iyi diye soyledi yapay zeka. Almisken de 30 35k butceye cikicam fakat roborockta indirim yok dreame dede oyle suanda bir indirimi yok. Bu modelide bmedigim icin eminde olamiyorum. Yarin kara cuma diye biliyorum. Yada obur hafta. O zaman bakicam.

Geri