oda işini ggörür alabilirsin.hmm anladım. İlla bu fiyatlara çıkmam mı lazım peki 10k fiyat bandında bişey bulunmaz mı?
![]()
Asus Tuf Gaming B650-PLUS WIFI AMD B650 AM5 6400 DDR5 ATX Gaming Anakart (Tuf Gaming B650-PLUS WIFI)
Asus Tuf Gaming B650-PLUS WIFI AMD B650 AM5 6400 DDR5 ATX Gaming Anakart (Tuf Gaming B650-PLUS WIFI) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Anakart ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
bu falan işimi görmez mi hocam sence çok artıyor iyice fiyatlar
teşekkür ederim her şey için emre hocam. Çok emeğin var şu sistemde. Şimdi aklıma halen keşke 10k daha verip 5080 alsaydım falan diyor da işte bir yerde durmak lazım. 9 taksit peşine bağladım 53k ya ekran kartını. enflasyonu da hesaba katarsam uyguna gelecek aslındaoda işini ggörür alabilirsin.
Ne demek ram indirimi bu ara sık oluyor görürsem tekrar atarım foruma etiketlerim seni.teşekkür ederim her şey için emre hocam. Çok emeğin var şu sistemde. Şimdi aklıma halen keşke 10k daha verip 5080 alsaydım falan diyor da işte bir yerde durmak lazım. 9 taksit peşine bağladım 53k ya ekran kartını. enflasyonu da hesaba katarsam uyguna gelecek aslında
Şimdi hayırlısıyla dünkü gibi bir ram indirimi görürsem bide m2ssd bulursam bitecek sistem. Unutmayacağım seni şu sistemde en çok yararı dokunan kişi yardımı dokunan kişi sensin hocam![]()
Süper olur hocam. Bu arada yapay zekaya sordum. O attığım asus anakart ı alma dedi şuan aldığımın daha iyi olduğunu söyledi. Senin dediğin gibi sıcaklık değerleri için alınabilir ama senin yapacağın iş inanılmaz ağır yüklü olmadığı için değmez o farka dedi. Aldığın amazondaki anakart kalsın dediNe demek ram indirimi bu ara sık oluyor görürsem tekrar atarım foruma etiketlerim seni.
B650 PLus daha iyi hocam. Yapay zeka mabadından sallıyor. Çok inanma ona. Ayrıca faz olarak Asus daha iyi , ssd desteği olarak asus daha iyi. MSI anakart kullanıp saç baş yolan bi ton adam var forumda bilgin olsun. AM5 te çok başarılı değiller.Süper olur hocam. Bu arada yapay zekaya sordum. O attığım asus anakart ı alma dedi şuan aldığımın daha iyi olduğunu söyledi. Senin dediğin gibi sıcaklık değerleri için alınabilir ama senin yapacağın iş inanılmaz ağır yüklü olmadığı için değmez o farka dedi. Aldığın amazondaki anakart kalsın dedi
Tamam hocam iptal edip alıyorum halbuki msi daha üst model ama işte demekki sorunlu..., psu yu yine 1000 watt alıyorum senin dün attığını, fiyat olarak daha iyisi yok sanırım. Maşallah hocam bu bilgi süper valla. Hemen iptal ediyorum şimdi o anakartı yapay zekaya kalsa bitmişizB650 PLus daha iyi hocam. Yapay zeka mabadından sallıyor. Çok inanma ona. Ayrıca faz olarak Asus daha iyi , ssd desteği olarak asus daha iyi. MSI anakart kullanıp saç baş yolan bi ton adam var forumda bilgin olsun. AM5 te çok başarılı değiller.
B650 PLus daha iyi hocam. Yapay zeka mabadından sallıyor. Çok inanma ona. Ayrıca faz olarak Asus daha iyi , ssd desteği olarak asus daha iyi. MSI anakart kullanıp saç baş yolan bi ton adam var forumda bilgin olsun. AM5 te çok başarılı değiller.
istiyosan gelsin kur sistemi problem yaşamazsan devam et. Ama aynı fiyatta daha iyi bir seçeneğin varken bilemedim.İptal talebini gönderdim, gece yarısı sipariş ettiğim ürün nakliyeye hazır, iptal olmayabilirmiş, elimizden geleni yapıyoruz dedi amazon. Hayırlısı bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleme yapayım iptal edilemedi. Nasıl oluyor da 10 saatte kargoya verilebiliyor arkadaş pazar günü...
Hocam valla kendimi kandırmak için yapay zekaya sorduğumda asus kadar kafan rahat olmaz ama eski sorunlar giderildi vs dedi de bilemiyorum ne yapmalıyım
Alıntıyı görüntüle
Hocam bilemiyorum be Amazon’da heralde adamlar 7/24 çalışıyor nasıl kargoya verildi bu anlamadım. Gelince iade sürecine girsem kesin iade olur mi ki ona göre hemen Asusu sipariş etmeyi düşünüyorumistiyosan gelsin kur sistemi problem yaşamazsan devam et. Ama aynı fiyatta daha iyi bir seçeneğin varken bilemedim.
Uğraşıyorum iade için hocam riske atmak istemiyorum sistemi destekle yazışıyorumistiyosan gelsin kur sistemi problem yaşamazsan devam et. Ama aynı fiyatta daha iyi bir seçeneğin varken bilemedim.
Uğraşıyorum iade için hocam riske atmak istemiyorum sistemi destekle yazışıyorum
İadeyi kargoya verilince amazon kendi içinde halledecekmiş hocam halloldu diyebilriiz. Anakart sizin öneriniz nedir anakart konusunda şuan 11000max olacak şekilde msi gibi fakat düzgün olan daha yeni modelleri var mıistiyosan gelsin kur sistemi problem yaşamazsan devam et. Ama aynı fiyatta daha iyi bir seçeneğin varken bilemedim.
x870 iyi alabilirsinASRock B850 Pro-A ATX Anakart, AMD AM5 Ryzen 9000 & 8000, DDR5, 4x M.2 SSD, 4k 120Hz, AMD Expo : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASRock B850 Pro-A ATX Anakart, AMD AM5 Ryzen 9000 & 8000, DDR5, 4x M.2 SSD, 4k 120Hz, AMD Expo : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu nasıl mesela?
veya bu: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFYZCPYW?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
ama şuan müsat değilim beklersen akşam bakayım öyle karar verelim acelen yoksax870 iyi alabilirsin