Ekran kartı driverı kuramıyorum(Acer 5750g)

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar selamlar eski laptopumu hayata döndürmeye karar verdim ssd aldım formatını attım. Laptopta GeForce 610m ekran kartı var. Nvidia App kurmak istedim bu hatayı aldım sonra sürücü desteği almıyodur diye sadece driverını indirdim ama buna rağmen bu hataları alıyorum ve driverlerı kuramıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).webp
    Ekran Görüntüsü (2).webp
    136.6 KB · Hit: 28
  • Ekran Görüntüsü (3).webp
    Ekran Görüntüsü (3).webp
    185.7 KB · Hit: 31
Arkadaşlar selamlar eski laptopumu hayata döndürmeye karar verdim ssd aldım formatını attım. Laptopta GeForce 610m ekran kartı var. Nvidia App kurmak istedim bu hatayı aldım sonra sürücü desteği almıyodur diye sadece driverını indirdim ama buna rağmen bu hataları alıyorum ve driverlerı kuramıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Aynısı bendede var nvdia sitesinden son çıkan 391.35 olan sürümü gukleyebilirsin. Appden kuramazsin. Geforce experience ve grafik sürücüsü yeterli zaten.

App kuruyorsanız kurmayın temiz kurulum seçin Özel ( gelişmiş ) yazar orda. Sonraki deyip temiz işaretleyin.

Aynısı bendede var nvdia sitesinden son çıkan 391.35 olan sürümü gukleyebilirsin. App kuramazsin. Geforce experience ve grafik sürücüsü yeterli zaten
2. görselde görebileceğiniz gibi sadece driverı da indirdim ama grafik donanımı bulunamadı hatası alıyorum.

Hocam sıkıntıyı anlamadınız sanırım. Bilgisayar şu an ekran kartını görmüyor. Yani windows updateden de görmüyor ve nvidia driverı indirmiyor.

Updateden güncelleme yaparak da kurabilirsiniz
357 kurar o anlamsız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sıkıntıyı anlamadınız sanırım. Bilgisayar şu an ekran kartını görmüyor. Yani windows updateden de görmüyor ve nvidia driverı indirmiyor.
eski sürüm kurunca da mı görmüyor? 391 ile 610m çalıştıramazsın zaten 382 belki

357 kurar o anlamsız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eski sürüm kurunca da mı görmüyor? 391 ile 610m çalıştıramazsın zaten 382 belki
Çalıştırır

Ekler

• 17579681428896818341682036211097.webp
    17579681428896818341682036211097.webp
    2.7 MB · Hit: 19
Nvidianın sitesinden indirince çalıştırmıyor 4 yıl boyunca GT820M kullandım bende biliyorum :)
Bir yerden indirdim ya da temiz kurulumla çalıştırdı tam hatırlamıyorum Sitesinden indirince çalışmamisti diye aklımda kalmış

Bir yerden indirdim ya da temiz kurulumla çalıştırdı tam hatırlamıyorum Sitesinden indirince çalışmamisti diye aklımda kalmış
O indirdiğin yerden indirince çalışıyor zaten bir tek :D

O indirdiğiniz yer neresi? Eskileri de denedim hepsinde aynı hatayı veriyor.

Geri