Ekran Kartı karar verememe

wytraze

80+
Reaksiyon skoru
3
Zotac 3060 twin edge mi Sizce yoksa Gigabyte eagle 3060 mı ikisine de ısınıyor diyorlar sizce ne almalıyım (palit ve galax istemiyorum)

fiyata bağlı hocam ama gigabyte alırsanız iki hafta sonra bu konuyu değilde ekran kartım neden 90 derece konularını açarsınız ve neden galax palit gainward gibi markalar istemiyorsunuz gayet güzel ekran kartı üreticileri

fiyata bağlı hocam ama gigabyte alırsanız iki hafta sonra bu konuyu değilde ekran kartım neden 90 derece konularını açarsınız
sence asusta daha iyi performans alır mıyım https://www.akakce.com/ekran-karti/...-o8g-192-bit-gddr6-8-gb-fiyati,187916652.html
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

palit bunlara tek atar
palit ismini ilk defa bu sene duydum nasıl bu kadar güvenilir bir marka acaba

fiyata bağlı hocam ama gigabyte alırsanız iki hafta sonra bu konuyu değilde ekran kartım neden 90 derece konularını açarsınız ve neden galax palit gainward gibi markalar istemiyorsunuz gayet güzel ekran kartı üreticileri
isimlerini bu sene duydum hepsinin güvenemiyorum dostum :(

palit çok köklü firma. çok eski zamanlardan beri nvidia partneri. palit 3060 dual modelini kullanmıstım gayet serin ve sessiz bir karttı. zotac yerine net bunu tercih ederim. gigabyte'ın o modeli de kötü sanırım.

palit çok köklü firma. çok eski zamanlardan beri nvidia partneri. palit 3060 dual modelini kullanmıstım gayet serin ve sessiz bir karttı. zotac yerine net bunu tercih ederim. gigabyte'ın o modeli de kötü sanırım.
peki asus mu palit mi desem sana ne dersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,116
Üyeler
192,181
Son üye
Forgiven
Geri