Senin rehberlerinden sonra asıl sen kralsın bence. (Tommy'i sevmende bir +)Geldim kral kusura bakmayın evde değildim inceliyorum.
Tommy sevmeyen mi var kral ?Senin rehberlerinden sonra asıl sen kralsın bence. (Tommy'i sevmende bir +)
Olmasın bence.İşletim sistemine uygun olmayan sürücü kurmuşsunuz.
Sanırım ATİ ekran kartına sahipsiniz. Eski bir ekran kartı. Sürücü güncellemeniz gerek. Siteden güncel sürücüyü işletim sisteminize uyumlu olacak şekilde kurun sorun çözülecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tommy sevmeyen mi var kral ?
Bu arada konu sahibi hem Technopat hem de Donanım arşivi forum üzerinden konuyu açıp orada ki tanıdık arkadaşlar yardımcı olmuş.Olmasın bence.
O zaman çok iyi sorununu çözebilmişse.Bu arada konu sahibi hem Technopat hem de Donanım arşivi forum üzerinden konuyu açıp orada ki tanıdık arkadaşlar yardımcı olmuş.
Riot Vanguard ı sildiğimden beri sorun çıkmadı .Yine ekran kartında görünüyor sorun, donanımsal olabilir. USB sürücülerinizi güncelleyin, yine olmazsa kartı servise gönderin.
Şaşırmadım, saçma bir şekilde BSOD hatalarına sebep olup duruyor çünkü. Sorununuzun çözülmesine sevindim.Riot Vanguard ı sildiğimden beri sorun çıkmadı .
Bugün steamden İnternet Cafe Simulator u indirdim . Oynarken PC kapandı . Tekrar bir süre açılmadı . Açıldığı zaman sildim oyunu . Şuan yine sorun yok . Ama Valorant ı oynayamıyorumŞaşırmadım, saçma bir şekilde BSOD hatalarına sebep olup duruyor çünkü. Sorununuzun çözülmesine sevindim.
Kral @Bora Dere arkadaşta bu işten anlıyor hatta benden çok Kusura bakma geç geldim. Böyle konulara @Bora Dere ekleyin. Kendisi mavi ekran konuların da tecrübeli bir arkadaşım.
Technopat'ın bilgili üyeleri'nin burada olması beni mutlu ediyor.Kral @Bora Dere arkadaşta bu işten anlıyor hatta benden çok Kusura bakma geç geldim. Böyle konulara @Bora Dere ekleyin. Kendisi mavi ekran konuların da tecrübeli bir arkadaşım.
Umarım daha fazla kişi gelir ve kitle çoğalır siz abi kardeşlerimize de bir şeyler öğretirsek ne mutlu bizlere.Technopat'ın bilgili üyeleri'nin burada olması beni mutlu ediyor.
Bu arada @Bora Dere kral adamsın.Umarım daha fazla kişi gelir ve kitle çoğalır siz abi kardeşlerimize de bir şeyler öğretirsek ne mutlu bizlere.