EKRAN KARTI SECIMI🐍

2080S

Aralarında 10fps gibi bir fark var. 2080 süper daha iyi ama asıl soru 10 fps için aradaki farka değer mi ? Oda sizin beklentilerinize yani tercihinize bağlı

Aralarında 10fps gibi bir fark var. 2080 süper daha iyi ama asıl soru 10 fps için aradaki farka değer mi ? Oda sizin beklentilerinize yani tercihinize bağlı
O oyundan oyuna değişiyor. Aralarında 40 fps fark olan oyunlar da var.
Post automatically merged:

Dolar düşsün ağustos eylül gibi ventus modelini mi alim yoksa 2080 super trio mu
Trio daha iyi soğutur ancak Ventus da alabilirsin, gayet iyi soğutur o da.

Biri 2 fanlı biri 3 performans, eğer 2080S 'in o modeli ısınmıyorsa al.

3 fanlı modeller az ısınır. Benim eski ASUS Strix GTX 1060 6GB ekran kartım 3 fanlıydı oyunlarda 60 derecede çalışıyordu. Şimdi 2 fanlı MSI RTX 2060 Ventus kullanıyorum oyunlarda 80 dereceye kadar çıkıyor. İkisi farklı modeller ama bu şekilde açıklayabilirim sanırım.

Sıcaklık takıntın varsa 3 fanlı model seç daha az ısınır. Hatta 3 fanlı modellerin GPU'ları özeldir. Overclock performansları 2 fanlılara göre daha yüksek olur.

3 fanlı modeller az ısınır. Benim eski Asus Strix GTX 1060 6GB ekran kartım 3 fanlıydı oyunlarda 60 derecede çalışıyordu. Şimdi 2 fanlı MSI RTX 2060 Ventus kullanıyorum oyunlarda 80 dereceye kadar çıkıyor. İkisi farklı modeller ama bu şekilde açıklayabilirim sanırım.

Sıcaklık takıntın varsa 3 fanlı model seç daha az ısınır. Hatta 3 fanlı modellerin GPU'ları özeldir. Overclock performansları 2 fanlılara göre daha yüksek olur.
Overclock a hiç bulaşmıcam

Geri