2080s tercih edebilirsin o zamanHem oyun oynucam hend euzun ömürlü bana 7 10 sene gitsin
O oyundan oyuna değişiyor. Aralarında 40 fps fark olan oyunlar da var.Aralarında 10fps gibi bir fark var. 2080 süper daha iyi ama asıl soru 10 fps için aradaki farka değer mi ? Oda sizin beklentilerinize yani tercihinize bağlı
Trio daha iyi soğutur ancak Ventus da alabilirsin, gayet iyi soğutur o da.Dolar düşsün ağustos eylül gibi ventus modelini mi alim yoksa 2080 super trio mu
trio daha iyi gibiDolar düşsün ağustos eylül gibi ventus modelini mi alim yoksa 2080 super trio mu
R5 3600 x yada r 7 3700 x alcam
Biri 2 fanlı biri 3 performans, eğer 2080S 'in o modeli ısınmıyorsa al.MSI RTX 2080 SUPER VENTUS OC MI?
MSI RTX 2070 SUPER GAMING TRIO MÜ?
Biri 2 fanlı biri 3 performans, eğer 2080S 'in o modeli ısınmıyorsa al.
Overclock a hiç bulaşmıcam3 fanlı modeller az ısınır. Benim eski Asus Strix GTX 1060 6GB ekran kartım 3 fanlıydı oyunlarda 60 derecede çalışıyordu. Şimdi 2 fanlı MSI RTX 2060 Ventus kullanıyorum oyunlarda 80 dereceye kadar çıkıyor. İkisi farklı modeller ama bu şekilde açıklayabilirim sanırım.
Sıcaklık takıntın varsa 3 fanlı model seç daha az ısınır. Hatta 3 fanlı modellerin GPU'ları özeldir. Overclock performansları 2 fanlılara göre daha yüksek olur.