Neler Yeni

Ekran kartım eğik mi ?

Venüss.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökberk Kaan
Arkadaşlar bana eğik geldiği için legolar ile destek yaptım, sizce tutucu almama gerek var mı , ve hala yamuk mu

Ekler

• WhatsApp Image 2024-12-03 at 16.53.41.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-03 at 16.53.41.jpeg
    176.6 KB · Hit: 70

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kaan
Bu açıdan ve fotoraftan bunu anlamak mümkün değil eğer kafanda böyle bi düşünce varsa destekleyici almak mantıklı olacaktı r

lakaskiva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Rüzgar Deniz
hocam fotoğrafta ekran kartı değil de dış kasası eğik gibi duruyor fotoğraftan. kasaya sabitlemek için olan bütün vidaları taktın mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Melih Baygör
cep telefonuna su terazisi uygulaması yükleyerek kontrol sağlayabilirsin. fotoğraftan düz gözüküyor. kabloların fazlasını aşağıda toplasan daha iyi olur. legolar sağlam durmuyor, lianli markasının pratik bir ekran kartı destek aparatı var. onu almanı tavsiye ederim.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Anıl Aykın
hocam fotoğrafta ekran kartı değil de dış kasası eğik gibi duruyor fotoğraftan. kasaya sabitlemek için olan bütün vidaları taktın mı ?
sanki vida asıl vida yerinde değil gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Melih Baygör
sol tarafta vida yok gibi arkadaşın yorumuna katılıyorum.

Venüss.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökberk Kaan
sol tarafta vida yok gibi arkadaşın yorumuna katılıyorum.
Sorun orada zaten kasadanmıdır anlamadım vida yerleri kapalı 1 vida takabildim içime sinmediği için geçiçi olarak lego koydum aparat alırsam sorun çözülür mü sizce

lakaskiva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Rüzgar Deniz
Sorun orada zaten kasadanmıdır anlamadım vida yerleri kapalı 1 vida takabildim içime sinmediği için geçiçi olarak lego koydum aparat alırsam sorun çözülür mü sizce
bir vida taktığın için muhtemelen. kapalı olan vida deliklerini açıp 1 2 tane daha vidayla sabitlemen lazım. eğer yapamam diyorsan destekleyici alabilirsin hocam

Venüss.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökberk Kaan
bir vida taktığın için muhtemelen. kapalı olan vida deliklerini açıp 1 2 tane daha vidayla sabitlemen lazım. eğer yapamam diyorsan destekleyici alabilirsin hocam
yapamam muhtemelen direk destekleyici alıcam sorunu çözer değil mi

Top Bottom