Neler Yeni

Yardım Ekran kartını soğutan bileşen nedir?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Böyle bir bileşen var mıdır? MSI GG CORE FROZR S 120MM İşlemci Soğutucu alacağım. Bu soğutucunun kasanın genel sıcaklığına veya ekran kartı sıcaklığına etkisi olur mu? Teşekkürler.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Hayır olmaz, işlemci soğutucuları işlemciyi soğutur. Eğer ekran kartınız sıcaksa yapacak bir şey yok. Kasanın hava akışını kontrol edin.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır olmaz, işlemci soğutucuları işlemciyi soğutur. Eğer ekran kartınız sıcaksa yapacak bir şey yok. Kasanın hava akışını kontrol edin.
Anladım, daha bişey almadım merak etmeyin 😊 sapphire pulse rx 5600xt alacağım. Kasa corsair carbide spec delta olacak. Çok ısınır mı sizce?

MuerteMiguel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Abdurrahman
core frozer kule tipi soğutucu olduğu için kasanın içindeki hava sirkülasyonuna etkisi olur az da olsa etki eder ekran kartına.

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hmm... bu bilgi doğru mudur? Bir de üstteki yazdığımı cevplarsanız hoş olur 😊

MuerteMiguel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Abdurrahman
Anladım, daha bişey almadım merak etmeyin [emoji4] sapphire pulse rx 5600xt alacağım. Kasa Corsair carbide spec delta olacak. Çok ısınır mı sizce?
corsair spec delta hava sirkilasyonu mükemmel bir kasa rx 5600 un çok ısınacağını sanmıyorum.

COREXAR

80+ Silver
Kasanın hava akışı iyi sapphire de fazla ısınmıyo dıgerlerıne kıyasla sıstemı aldıgınızda sıcaklık testı yaparsan 75 80 leri görürse ekstra olarak kasaya fan takarsınız

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Anladım, daha bişey almadım merak etmeyin 😊 sapphire pulse rx 5600xt alacağım. Kasa Corsair carbide spec delta olacak. Çok ısınır mı sizce?
Hayır çok ısınmaz kasanın hava sirkülasyonu da ekran kartının soğutma bloğu da yeterince kaliteli.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ekran kartını soğuk hava soğutur. Ekran kartı dışardan gelen soğuk havayı alır sıcak hava olarak dışarı atar ve dednge sağlanır. O bakır bloklar o fanlar boşa durmuyor ekran kartının üstünde.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Kasanın hava akışı iyi sapphire de fazla ısınmıyo dıgerlerıne kıyasla sıstemı aldıgınızda sıcaklık testı yaparsan 75 80 leri görürse ekstra olarak kasaya fan takarsınız
Anladım,teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartını soğuk hava soğutur. Ekran kartı dışardan gelen soğuk havayı alır sıcak hava olarak dışarı atar ve dednge sağlanır. O bakır bloklar o fanlar boşa durmuyor ekran kartının üstünde.
Odamın çok sıcak olduğu da, çok soğuk olduğu da söylenemez. Sizce çok ısınır mı?

MuerteMiguel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Abdurrahman
adam onu kast etmiyorki ayrıca bir donanım varmıdır diye soruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,708
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom