İşlemcine 3 ayda bir macun yenilemesi yapman yeterli olacaktır. Ekran kartına macun yenilemesi yapmak gerekmiyor diye biliyorum. Keyifli forumlarBide işlemcinin macun süresi ort.
Ekran kartının soğutmasının altında bildiğimiz işlemci gibi çip var ve evet macunun değişmesi lazım belli bir süreden sonra.Gayet açık aslında. Ekran kartinin termal macunu mu var ?
Değiştirilmeli mi
3 ayda bir mi ve ekran kartına gerekmiyor mu puffİşlemcine 3 ayda bir macun yenilemesi yapman yeterli olacaktır. Ekran kartına macun yenilemesi yapmak gerekmiyor diye biliyorum. Keyifli forumlar
6-7 ayda bir işlemci veya ısılar ne zaman artınca ekran kartıda 5-6 ayda veya 6-7Bide işlemcinin macun süresi ort.
Biz yapınca garantiden çıkıyormuş peki nasıl yapacağız servisteki göndereceğiz kaç tl dırEkran kartının soğutmasının altında bildiğimiz işlemci gibi çip var ve evet macunun değişmesi lazım belli bir süreden sonra.
Ekran kartına termal macun yapmak garanti dışı bırakır bu yüzden hakim olmayan biri için şart değildir. İşlemci macun meselesine fazla önem gösteriyorum bu yüzden 3.5 ayda bir düzenli olarak yenilerim.3 ayda bir mi ve ekran kartına gerekmiyor mu puff
Mesaj otomatik birleştirildi:
6-7 ayda bir işlemci veya ısılar ne zaman artınca ekran kartıda 5-6 ayda veya 6-7
Firma kendisi yapacağından para alacağını sanmıyorum, aslında dediğim şeyi açmam gerekirse yetkili servisin koyduğu bazı uyarıcı işaretler vardı onlara zarar vermeden açabilirseniz garanti dışına çıkmaz ama onu daha yapabilen duymadımBiz yapınca garantiden çıkıyormuş peki nasıl yapacağız servisteki göndereceğiz kaç TL dır
Zor bi işlem değil ama yine de garanti dışına çıkarması yapma dedirtiyor insanaFirma kendisi yapacağından para alacağını sanmıyorum, aslında dediğim şeyi açmam gerekirse yetkili servisin koyduğu bazı uyarıcı işaretler vardı onlara zarar vermeden açabilirseniz garanti dışına çıkmaz ama onu daha yapabilen duymadım
Sahi mi ben işlemci macununu işlemciyi değiştirdikten değiştirdiğe ekran kartını ise alındığından beri yaklaşık 10-11 yıldan beri dokunmadım bir zararını da görmedim.İşlemcine 3 ayda bir macun yenilemesi yapman yeterli olacaktır. Ekran kartına macun yenilemesi yapmak gerekmiyor diye biliyorum. Keyifli forumlar
Yazıların devamınızda okumani tavsiye ederim ^^Sahi mi ben işlemci macununu işlemciyi değiştirdikten değiştirdiğe ekran kartını ise alındığından beri yaklaşık 10-11 yıldan beri dokunmadım bir zararını da görmedim.