Elden Ring Kılıç Çok Az Vuruyor

Reaksiyon skoru
8
Elden Ring'e yeni başladım neredeyse hiçbir şey bilmiyorum yaklaşık 4 saattir oynuyorum ve araştırıp oyundaki iyi silahlardan birini aldım fakat 9 vuruyor nedenini anlamadım yardımcı olurmusnuz

Ekler

• sisz.webp
    sisz.webp
    99.4 KB · Hit: 20
1773423207986.webp

silahın gereksinimlerini karşılamadığın için az vuruyosun , başlangıç için güzel dex silahı ,

bu rehberi takip et , oyunda çok zorlanıyosan kolay level atlamak için dragon farmı dene , ama birden çok fazla güçlendirebilir haberin olsun

Alıntıyı görüntüle

silahın gereksinimlerini karşılamadığın için az vuruyosun , başlangıç için güzel dex silahı ,

bu rehberi takip et , oyunda çok zorlanıyosan kolay level atlamak için dragon farmı dene , ama birden çok fazla güçlendirebilir haberin olsun

hocam aslında dragonfarmından biraz güçlenecektim ama kılıç aşırı az vurduğu için o da işe yaramadı başka hızlı level atlamama işe yarayacak taktik var mı

Senin kuvvetin 12, çevikliğin 12. Kılıcın istediği değer, kuvvet 18, çeviklik 17. Bu yüzden bu kadar az vuruyorsun. Değerlerini karşılayan kılıçla oyna bir süre. Arkadaşın verdiği rehber videosunu da takip edebilirsin.

hocam aslında dragonfarmından biraz güçlenecektim ama kılıç aşırı az vurduğu için o da işe yaramadı başka hızlı level atlamama işe yarayacak taktik var mı
dragon farmını zaten kılıçla yapmıyosun , canı çok fazla olduğu için kanama veren bir silah var onla kesebilirsin ancak , videoyu izleyin anlarsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,724
Üyeler
190,089
Son üye
goldmariette
Geri