hocam bende daha oyuna başlamadım ya dlcyi alıp başlayacağım yada almayacağım ona karar vermeye çalışıyorum ama oyunun görselleri çok iyi oyunu oynamadığım için başka bişey diyemeyeceğimHocam konuyla alakasız olacak ama, sence elden ring oyunu alınır mı? hiç bu tarz oyunları oynamadım ve bilmiyorum oynadığım oyunlar. CS-CODW RD2 VALO vb. yayınlarda görüyorum ve almak istiyorum sence değer mi?
Katılıyorum size gözüme çok güzel geldi yerler, tapınaklar karakter vs. Çok hoşuma gidiyor şu an bakalım diğer arkadaşlar ne yazacak onları merak ediyorum.hocam bende daha oyuna başlamadım ya dlcyi alıp başlayacağım yada almayacağım ona karar vermeye çalışıyorum ama oyunun görselleri çok iyi oyunu oynamadığım için başka bişey diyemeyeceğim
ana oyunu daha oynamadım ama seveceğimi düşünüyorum dlcnin değerlendirmelerinde bosslar nefes aldırmıyor durmadan vuruyolar falan demişler o biraz kafamı kurcaladıana oyunu sevdiysen düşünmene bile gerek yok sevdiğin şeyin daha fazlası
Erdtree dlcsi manyak bir şey ben oynamadım oyunu tam olarak ancak oyunun bir bölgesi kadarmış sadece dlcElden Ring dlc Shadow of The Erdtree alınır mı arkadaşlar neden evet veya neden hayır açıklarsanız sevinirim teşekkürler.
yorumlarda bi adam şey yazmıştı miyazaki dlc limgrave kadar olacak demişti ama ana oyun kadar büyük yapmış demişti :/Erdtree dlcsi manyak bir şey ben oynamadım oyunu tam olarak ancak oyunun bir bölgesi kadarmış sadece dlc
evet limgrave kadar ki orasıda çok küçük yer değil miyazakinin hayalindeki oyuna en yakın oyun bu ancak hayali olan oyun değilyorumlarda bi adam şey yazmıştı miyazaki dlc limgrave kadar olacak demişti ama ana oyun kadar büyük yapmış demişti :/
Limgraveden büyük olduğunu iddia etmişti adam siz baktınız mı hocam?evet limgrave kadar ki orasıda çok küçük yer değil miyazakinin hayalindeki oyuna en yakın oyun bu ancak hayali olan oyun değil