smok ve vaperosso öneriliyor daha çokKoko prime kullanıyorum güzel cihaz öneririm.
Smok nord 5 kullanıyorumArkadaşlar bütçem en fazla 700 750TL kaliteli iyi duman çıkaran ne önerirsiniz? Arkadaşım Smok X8 kullanıyor ve almamı öneriyor ne dersiniz?
Koko prime kullaniyorum memnunumArkadaşlar bütçem en fazla 700 750TL kaliteli iyi duman çıkaran ne önerirsiniz? Arkadaşım Smok X8 kullanıyor ve almamı öneriyor ne dersiniz?
dostum bu nargile içim nikotin bağımlılığın varsa sigara içim istiyorsan bunu alma içine çekmiyieksin bu cihazın dumanınısmok ve vaperosso öneriliyor daha çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://ebuhar0.net/elektronik-sigara-satin-al/smok-stick-x8
arkadaşlar kapıda ödemeli bunu alacağım da bakımı nasıl olur? Coilleri 340TL çok yoğun kullansam coil hemen çöp olur mu
nord serisi iyidir 1 yıl kullandım öneririmde sigara gibi hisettirmiyor hiçbiri vallaSmok nord 5 kullanıyorum
900'e falan uwell caliburn g2 bulunuyor abimde vardı şuan kuzenim kullanıyor boyut ve şekil açısından baya iyi likiti de kendiniz isteğe göre ayarlarsınız zatenArkadaşlar bütçem en fazla 700 750TL kaliteli iyi duman çıkaran ne önerirsiniz? Arkadaşım Smok X8 kullanıyor ve almamı öneriyor ne dersiniz?
Koko prime kullaniyorum memnunum
günde 3.4ml gider diye düşünüyorumsmok nord al geç
coili senin kullanımına bağlı
en kötü 1-2 ay gider