Elektronik sigara önerisi

Laureszz

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar bütçem en fazla 700 750TL kaliteli iyi duman çıkaran ne önerirsiniz? Arkadaşım Smok X8 kullanıyor ve almamı öneriyor ne dersiniz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bütçem en fazla 700 750TL kaliteli iyi duman çıkaran ne önerirsiniz? Arkadaşım Smok X8 kullanıyor ve almamı öneriyor ne dersiniz?
Smok nord 5 kullanıyorum

Koko prime kullaniyorum memnunum

smok ve vaperosso öneriliyor daha çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://ebuhar0.net/elektronik-sigara-satin-al/smok-stick-x8
arkadaşlar kapıda ödemeli bunu alacağım da bakımı nasıl olur? Coilleri 340TL çok yoğun kullansam coil hemen çöp olur mu
dostum bu nargile içim nikotin bağımlılığın varsa sigara içim istiyorsan bunu alma içine çekmiyieksin bu cihazın dumanını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Smok nord 5 kullanıyorum
nord serisi iyidir 1 yıl kullandım öneririmde sigara gibi hisettirmiyor hiçbiri valla

smok nord al geç
coili senin kullanımına bağlı
en kötü 1-2 ay gider

Hocam uwell markası da çok sağlam haberiniz olsun illede smok diyorsanız oda iyidir.

900'e falan uwell caliburn g2 bulunuyor abimde vardı şuan kuzenim kullanıyor boyut ve şekil açısından baya iyi likiti de kendiniz isteğe göre ayarlarsınız zaten

Son düzenleme:
Arkadaşlar Smok stick x8 aldım bunun Coilinin pamuğunu değiştirmek için nelere ihtiyacım var? Tamir seti oluyormuş sanırım nereden bulabilirim.
Bu coile göre tamir seti linki atabilecek var mı?
Smok TFV8 X-Baby M2 0.25ohm Çift Bobin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,545
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri