RTX 2023 Ti
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
O kartı 20 bine satıp, 3080+5600X sistem toplarsın, kendi 20 bin tlnde cebine kalır.butcem var aslinda iyi bir sistem icin 20k yeterlimi?
O kartı 20 bine satıp, 3080+5600X sistem toplarsın, kendi 20 bin tlnde cebine kalır.butcem var aslinda iyi bir sistem icin 20k yeterlimi?
cok beklermiyiz acelem yok ama laizmEkran kartını saymıyorsan gayet de yeterli. Ama yeni işlemcilerin stoğunun çoğalmasını biraz daha bekle.
Üstünde paran varsa Güzel bi R9 sistem dizersin.cok beklermiyiz acelem yok ama laizm
aklima girmeyin birazdan servetimi sisteme yatirabilirimÜstünde paran varsa Güzel bi R9 sistem dizersin.
Ben olsam yapardım. Yayıncı ol. Bizde bile fakir sistemi var.aklima girmeyin birazdan servetimi sisteme yatirabilirim![]()
Dostum benim kendi meslegim beni cok yoruyor zaten onunla ugrasamam birdeBen olsam yapardım. Yayıncı ol. Bizde bile fakir sistemi var.
R7 ile de daha ucuza güzel dizilir aradaki fiyat farkı 1k falan o bütçede çok dokunmaz gibi. (5950x değil 5900x)aklima girmeyin birazdan servetimi sisteme yatirabilirim![]()
Mesleğin PC ile ilgili ise seni uzun süre götürür emin olabilirsin.aklima girmeyin birazdan servetimi sisteme yatirabilirim![]()
Bakicam evet butcede sikinti yok alirsam iyisini alicam oyun icin gotursun beni bi kac sene kafasindayimR7 ile de daha ucuza güzel dizilir aradaki fiyat farkı 1k falan o bütçede çok dokunmaz gibi. (5950x değil 5900x)
Makine muhendisiyim dostum pek olmuyor onun icin sistemim var zaten ama oyun icin evdeyiz can sikiliyorR7 ile de daha ucuza güzel dizilir aradaki fiyat farkı 1k falan o bütçede çok dokunmaz gibi. (5950x değil 5900x)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesleğin PC ile ilgili ise seni uzun süre götürür emin olabilirsin.
O 3090'I sat R9 diz cebinde para kalır elindede canavar gibi sistem olur. Birde güzel bi ekipman dizdinmi senden iyisi yok.Dostum benim kendi meslegim beni cok yoruyor zaten onunla ugrasamam birde
Pcye geçiyim 2dk (benimki 10dkda açılıyor aslında) düşerim bir sistem. Kullanım alanlarını yazar mısın? Ve şu anki sistemde ne var depolamanı transfer edebilirsin.Bakicam evet butcede sikinti yok alirsam iyisini alicam oyun icin gotursun beni bi kac sene kafasindayim
Hepimiz iyiyiz dostum niye benden iyisi yokO 3090'I sat R9 diz cebinde para kalır elindede canavar gibi sistem olur. Birde güzel bi ekipman dizdinmi senden iyisi yok.
Eski sistemim 11 yıllık. Ve içinde 2. nesil işlemci vardı.O ekran kartı ile 10 yıllık sistem dizerim ben