Dušan Tadić
80+ Silver
Elimin kenarını milimlik çizdi ve biraz kan sızdı. Bir sıkıntı çıkarır mı?
kolonya dök ardından kanı akıt. en son ne zaman tetenoz vurulmuştunElimin kenarını milimlik çizdi ve biraz kan sızdı. Bir sıkıntı çıkarır mı?
Kolonya dök ve bir sağlık ocağına git. Minicik birşeyden bir şey olacağını sanmıyorum tabi ama doktor kadar kimse burada iyi bilemez.Elimin kenarını milimlik çizdi ve biraz kan sızdı. Bir sıkıntı çıkarır mı?
Kolonya yoktu limon sıktım daha sonra da sabunlu suyla yıkadım. Kanı akıtmak için uğraşmadımkolonya dök ardından kanı akıt. en son ne zaman tetenoz vurulmuştun
kankam alkol dökmen lazım limon ne alaka rakı falan varsa rakı dökKolonya yoktu limon sıktım daha sonra da sabunlu suyla yıkadım. Kanı akıtmak için uğraşmadım
En son 5-6 yıl önce aşı olmuştum hocam
Yarın gitmeyi düşünüyorum hocam. Tetanozdan ölürsem komik olurKolonya dök ve bir sağlık ocağına git. Minicik birşeyden bir şey olacağını sanmıyorum tabi ama doktor kadar kimse burada iyi bilemez.
Hocam alkol lazım olduğunu biliyorum ama limon da iyi geliyor diye biliyorum açık yaralarakankam alkol dökmen lazım limon ne alaka rakı falan varsa rakı dök
Tostos yapiyinda küçümsenecek bir şey değilYarın gitmeyi düşünüyorum hocam. Tetanozdan ölürsem komik olur
Yok hocam Allah korusun.Yarın gitmeyi düşünüyorum hocam. Tetanozdan ölürsem komik olur