Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 621
Arkadaşlar merhaba hepsiburadadan iphone 13 aldım bozuk çıktı bir daha hepsiburadadan almak istemiyorum nereden alabilirim?
ben vatandan almıştım bi sıkıntı yaşamadım.Arkadaşlar merhaba hepsiburadadan iphone 13 aldım bozuk çıktı bir daha hepsiburadadan almak istemiyorum nereden alabilirim?
ben vatandan almıştım bi sıkıntı yaşamadım.
ben amazondan satıcısı ve göndericisi amazon olan yerden almıştım bi sorunla karşılaşmadım, böyle pahalı ürünlerde trendyol, hepsiburada özellikle n11 bi gram güven vermiyor
MediaMarkttan alsam sorun yaşar mıyım arkadaşlar?telefoncudan alırsın kardeşim
yaşayacağını sanmıyorumMediaMarkttan alsam sorun yaşar mıyım arkadaşlar?
Hocam hepsiburada sağlam site normalde ama valla bende anlamadım satıcı hepsiburada olmasına rağmen bozuk geldi telefonumben amazondan satıcısı ve göndericisi amazon olan yerden almıştım bi sorunla karşılaşmadım, böyle pahalı ürünlerde trendyol, hepsiburada özellikle n11 bi gram güven vermiyor
sanmam.MediaMarkttan alsam sorun yaşar mıyım arkadaşlar?
yaşayacağını sanmıyorum
Teşekkür ediyorum arkadaşlar son bir sorum olacak telefonum ayın 20sinde iadeye gidecek yenisini siparis etmem 2025e kalır mısanmam.
stoklar bitmezse zam gelmez ama şuanda stok eritme kampanyası var 13 lerde çünkü resmi sitede satıştan kaldırıldı.Teşekkür ediyorum arkadaşlar son bir sorum olacak telefonum ayın 20sinde iadeye gidecek yenisini siparis etmem 2025e kalır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani ocağın başında hemen zam gelir mi ?
hepsiburadaya daha önce hiç iade göndermediğim için hızlarını bilemiyorum hocamTeşekkür ediyorum arkadaşlar son bir sorum olacak telefonum ayın 20sinde iadeye gidecek yenisini siparis etmem 2025e kalır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani ocağın başında hemen zam gelir mi ?
Anladım hocam zam gelmesi durumunda tahmini olarak fiyat ne kadar olur tahmininizce?stoklar bitmezse zam gelmez ama şuanda stok eritme kampanyası var 13 lerde çünkü resmi sitede satıştan kaldırıldı.
Hocam 2 gün içerisinde kontrol sağlanıp onaylanma vaati verdilerhepsiburadaya daha önce hiç iade göndermediğim için hızlarını bilemiyorum hocam
en güvenilmez yer orasıtelefoncudan alırsın kardeşim