Yardım En Güvenli iPhone 13 Nereden Alınır?

Otobuscu06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
621
Arkadaşlar merhaba hepsiburadadan iphone 13 aldım bozuk çıktı bir daha hepsiburadadan almak istemiyorum nereden alabilirim?

ben amazondan satıcısı ve göndericisi amazon olan yerden almıştım bi sorunla karşılaşmadım, böyle pahalı ürünlerde trendyol, hepsiburada özellikle n11 bi gram güven vermiyor

ben amazondan satıcısı ve göndericisi amazon olan yerden almıştım bi sorunla karşılaşmadım, böyle pahalı ürünlerde trendyol, hepsiburada özellikle n11 bi gram güven vermiyor
Hocam hepsiburada sağlam site normalde ama valla bende anlamadım satıcı hepsiburada olmasına rağmen bozuk geldi telefonum

Teşekkür ediyorum arkadaşlar son bir sorum olacak telefonum ayın 20sinde iadeye gidecek yenisini siparis etmem 2025e kalır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani ocağın başında hemen zam gelir mi ?
stoklar bitmezse zam gelmez ama şuanda stok eritme kampanyası var 13 lerde çünkü resmi sitede satıştan kaldırıldı.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar son bir sorum olacak telefonum ayın 20sinde iadeye gidecek yenisini siparis etmem 2025e kalır mı

Yani ocağın başında hemen zam gelir mi ?
hepsiburadaya daha önce hiç iade göndermediğim için hızlarını bilemiyorum hocam

stoklar bitmezse zam gelmez ama şuanda stok eritme kampanyası var 13 lerde çünkü resmi sitede satıştan kaldırıldı.
Anladım hocam zam gelmesi durumunda tahmini olarak fiyat ne kadar olur tahmininizce?

hepsiburadaya daha önce hiç iade göndermediğim için hızlarını bilemiyorum hocam
Hocam 2 gün içerisinde kontrol sağlanıp onaylanma vaati verdiler

Geri