Neler Yeni

EN İYİ TELEFON HANGİSİ VE NEDEN?

oguzazer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
oğuz azer
2025 yılı itibarıyla, teknoloji dünyasında birçok üst düzey akıllı telefon piyasaya sürülmüştür. "En iyi" telefon kişisel ihtiyaçlara ve tercihlere göre değişiklik gösterebilir. Ancak, genel özellikleri ve performanslarıyla öne çıkan bazı modeller şunlardır:

【{"image_fetch": "Samsung Galaxy S24 Ultra"}】Samsung Galaxy S24 Ultra
6.8 inç Dynamic AMOLED ekranı, Exynos 2400 işlemcisi ve 200 MP ana kamerasıyla dikkat çeken bu model, yüksek performans ve üstün kamera yetenekleri sunmaktadır.

【{"image_fetch": "iPhone 16 Pro Max"}】iPhone 16 Pro Max
Apple'ın en yeni A18 Bionic çipine sahip olan bu cihaz, 6.7 inç ProMotion OLED ekranı ve gelişmiş üçlü kamera sistemiyle üst düzey bir kullanıcı deneyimi sağlamaktadır.

【{"image_fetch": "Google Pixel 8 Pro"}】Google Pixel 8 Pro
Google'ın Tensor G4 işlemcisiyle güçlendirilmiş bu telefon, 6.7 inç OLED ekranı ve yapay zeka destekli kamera özellikleriyle fotoğraf tutkunları için idealdir.

【{"image_fetch": "Xiaomi 14 Pro"}】Xiaomi 14 Pro
Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi, 6.73 inç AMOLED ekranı ve 120W hızlı şarj desteğiyle performans ve hız arayan kullanıcılar için uygundur.

【{"image_fetch": "OnePlus 12"}】OnePlus 12
6.7 inç Fluid AMOLED ekranı, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 150W hızlı şarj özelliğiyle dikkat çeken bu model, yüksek performans ve hızlı şarj imkanı sunmaktadır.

Bu modeller, 2025 yılında teknoloji severlerin beğenisine sunulan ve çeşitli özellikleriyle öne çıkan akıllı telefonlardır. Seçiminizi yaparken kişisel ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
2025 yılı itibarıyla, teknoloji dünyasında birçok üst düzey akıllı telefon piyasaya sürülmüştür. "En iyi" telefon kişisel ihtiyaçlara ve tercihlere göre değişiklik gösterebilir. Ancak, genel özellikleri ve performanslarıyla öne çıkan bazı modeller şunlardır:

6.8 inç Dynamic AMOLED ekranı, Exynos 2400 işlemcisi ve 200 MP ana kamerasıyla dikkat çeken bu model, yüksek performans ve üstün kamera yetenekleri sunmaktadır.

Apple'ın en yeni A18 Bionic çipine sahip olan bu cihaz, 6.7 inç ProMotion OLED ekranı ve gelişmiş üçlü kamera sistemiyle üst düzey bir kullanıcı deneyimi sağlamaktadır.

Google'ın Tensor G4 işlemcisiyle güçlendirilmiş bu telefon, 6.7 inç OLED ekranı ve yapay zeka destekli kamera özellikleriyle fotoğraf tutkunları için idealdir.

Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi, 6.73 inç AMOLED ekranı ve 120W hızlı şarj desteğiyle performans ve hız arayan kullanıcılar için uygundur.

6.7 inç Fluid AMOLED ekranı, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 150W hızlı şarj özelliğiyle dikkat çeken bu model, yüksek performans ve hızlı şarj imkanı sunmaktadır.

Bu modeller, 2025 yılında teknoloji severlerin beğenisine sunulan ve çeşitli özellikleriyle öne çıkan akıllı telefonlardır. Seçiminizi yaparken kişisel ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.
Ben Xiaomi destekçisiyim gayet güzel bir telefon.

Son düzenleme:

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
paranın yettiği ve kullandığın telefon neyse senin için en iyisi odur.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Ben Xiaomi destekçisiyim gayet güzel bir telefon. Iphone 16 pro max kötü çünkü o kadar para veriyorsun hala 60hz ekran yenileme hızı var.
Hocam 16 60hz 16 pro ve pro max 120hz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

16 pro maxte 60hz ekran mı var??
bilmiyor ki sadece etraftan popüler kültür olduğunu duymuş laf atıyor bence

Xiaomi destekçisiyim diyor patlayacak telefon bende de var patlayacak diye her akşam korkarak yatıyorum uzak tutuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
16 pro maxte 60hz ekran mı var??
Pro max olduğunu görmemişim.

Hocam 16 60hz 16 pro ve pro max 120hz :D

bilmiyor ki sadece etraftan popüler kültür olduğunu duymuş laf atıyor bence

Xiaomi destekçisiyim diyor patlayacak telefon bende de var patlayacak diye her akşam korkarak yatıyorum uzak tutuyorum
Laf attığım yok bir yakınım almıştı ve 60 hz olmasına şaşırmıştım, iphone telefonları takip eden birisi değilim. Xiaomi uzun süre kullandım oyun oynayan birisi değilsen hiç ısınmıyor ve akıcı.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL

Laf attığım yok bir yakınım almıştı ve 60 hz olmasına şaşırmıştım, iphone telefonları takip eden birisi değilim. Xiaomi uzun süre kullandım oyun oynayan birisi değilsen hiç ısınmıyor ve akıcı.
Hocam oyun asla telefondan oynamam bana göre telefondan oyun oynanmaz mobil oyun bana göre değil ve telefon instagramda 10dk geziyorum ısınıyor ısınmadan kaynaklı amoled yanığı oldu kronik arızalı arkası açıldı batarya zaten gitmiyor 5000mah yazıyor da kime göre neye göre 5000 gizlilik güvenlik konusunda hiç güven vermiyor tüm verilerim bilgilerim hepsi çinli firmalarda kol geziyor adamlar temalar uygulamasını açıyorum reklam koymuşlar gidip 20k veriyosun telefona pat temalarda reklam çıkıyor en iyi 2. telefon samsungdur

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Efe Kırmaz

samsung a34 çünkü ben kullanıyorum.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL

ve iPhone düşündüğün kadar pahalı bir telefon değil samsung iPhone ye göre daha pahalı 999$ s24 ultra 1300$ satılıyor türkiyede iPhone daha fazla vergi alınıyor alınmasa 1000 dolara alabiliriz fakat 1000 dolarlık telefon bize geliyor düz pro modeli 2300 dolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
ve iPhone düşündüğün kadar pahalı bir telefon değil samsung iPhone ye göre daha pahalı 999$ s24 ultra 1300$ satılıyor türkiyede iPhone daha fazla vergi alınıyor alınmasa 1000 dolara alabiliriz fakat 1000 dolarlık telefon bize geliyor düz pro modeli 2300 dolar
Ya illa ki pahalı değildir ama ben mantıklı bulmuyorum bir telefona o kadar para bayılmayı bayılana da bir şey demiyorum.

Hocam oyun asla telefondan oynamam bana göre telefondan oyun oynanmaz mobil oyun bana göre değil ve telefon instagramda 10dk geziyorum ısınıyor ısınmadan kaynaklı amoled yanığı oldu kronik arızalı arkası açıldı batarya zaten gitmiyor 5000mah yazıyor da kime göre neye göre 5000 gizlilik güvenlik konusunda hiç güven vermiyor tüm verilerim bilgilerim hepsi çinli firmalarda kol geziyor adamlar temalar uygulamasını açıyorum reklam koymuşlar gidip 20k veriyosun telefona pat temalarda reklam çıkıyor en iyi 2. telefon samsungdur
Bende mobil oyunlardan nefret ediyorum. Redmi note 8 pro ve redmi note 12 kullandım ikiside akıcı ve sapa sağlamdı fakat 12 biraz parasını hak etmiyor ve 8 proya göre fifa mobile oyununda aynı seviyede kalıyor test etmiştim.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL

Ekler

• 1737412884004.png
    1737412884004.png
    259.6 KB · Hit: 3
  • 1737412899615.png
    1737412899615.png
    191.5 KB · Hit: 3

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Ya illa ki pahalı değildir ama ben mantıklı bulmuyorum bir telefona o kadar para bayılmayı bayılana da bir şey demiyorum.

Bende mobil oyunlardan nefret ediyorum. Redmi note 8 pro ve redmi note 12 kullandım ikiside akıcı ve sapa sağlamdı fakat 12 biraz parasını hak etmiyor ve 8 proya göre fifa mobile oyununda aynı seviyede kalıyor test etmiştim.
Xiaomi kalitesi ortada hocam amerikada tiktok yasaklandı çin verileri çalıyor diye ki haklılar verileri tonlarca çaldılar Xiaomide çine ait bir telefon uzun ömürlü bir telefon değil Redmi Note 10 S kullanıyorum 2. yılı ve telefon arka kapak dışarda şarj soketi bozuldu şarj almadı 500₺ yaptırmak zorunda kaldım imkan olmadığı için ilk fırsatta parçalarına ayıracağım bunu

Evet vergisiz gerçekten ucuz, keşke böyle olmasa.
maalesef ki durum bu şekilde ve gizliliğine güvenliğine önem veriyorsan kesinlikle iPhone almak zorundasın aksi takdirde tüm kişisel bilgilerini verilerini satıyorlar

Top Bottom